Header Ads Widget

Bros (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Bros" 2022 cu actorii Billy Eichner, Luke Macfarlane și TS Madison. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bros".


Despre filmul Bros

Bros este un film american de comedie romantică din 2022, regizat de Nicholas Stoller, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Billy Eichner, care joacă în film și este și producător executiv. Stoller, Judd Apatow și Joshua Church sunt producători ai filmului. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum și Amanda Bearse.


Filmul de comedie romantică Bros a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 pe 9 septembrie 2022 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 30 septembrie 2022, de Universal Pictures. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, dar a dezamăgit la box office în weekendul său de deschidere, încasând 6,4 milioane de dolari, față de un buget de 22 de milioane de dolari.


Sinopsis la filmul Bros

Din mintea comică și feroce a lui Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King din 2019, Dificult People, Impeachment: American Crime Story) și strălucirea realizatorilor de film Nicholas Stoller (filmele Neighbours, Forgetting Sarah Marshall) și Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick), vine Bros, o comedie inteligentă și sinceră despre găsirea sexualității, a dragostei și al romantismului în mijlocul nebuniei.





Distribuție Actori în filmul Bros

Billy Eichner, Luke Macfarlane, TS Madison, Guy Branum, Miss Lawrence, Dot-Marie Jones, Jim Rash, Eve Lindley, Monica Raymund, Guillermo Diaz, Jai Rodriguez, Amanda Bearse, Debra Messing, Peter Kim, Justin Covington, Symone, Ryan Faucett, Becca Blackwell, D'Lo, Harvey Fierstein, Bowen Yang, Dahlia Rodriguez, Derrick Delgado, George Dvorsky, Jamyl Dobson, Brock Ciarlelli, Kenan Thompson, Amy Schumer, Jillian Gottlieb, Rick Crom, Everett Quinton, Thomas Vorsteg, Julia Scotti, Feliziano Flores, Allison Reese, Gara Lonning, Nanie Mendez, Eileen Noonan, Courtney Chu, Ryan Daly, Brayden Morgan, William Popp, Aidan Wharton, Jovan E'Sean, Joey Taranto, Courtney Bassett, Joshua L.K. Paterson, Kristin Chenoweth, Edythe Jason, Lorenzo Scott, Keith Milkie, Alex Ringler, Cedric Leiba Jr., Clayton Paterson, Legendary Monster Babylon, Doug Trapp, Jesús Martínez Jr., Daren J. Fleming, Shannon O'Neill, Matthew Wilkas

Regizor
Nicholas Stoller

Scenarist
Billy Eichner, Nicholas Stoller

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
9 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 30 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bros titlul original, Bros titlul în română

Este filmul Bros pe HBO Max

Din păcate filmul Bros încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Bros pe Netflix?

Din păcate filmul Bros încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bros

Universal Pictures prezintă cu mândrie prima comedie romantică de la un studio major despre doi bărbați homosexuali (poate, posibil, probabil) care se poticnesc în dragoste. Amandoi sunt foarte ocupati. Din mintea comică feroce a lui Billy Eichner și strălucirea producătoare de hituri a realizatorilor de film Nicholas Stoller și Judd Apatow vine o comedie inteligentă și sinceră despre cât de greu este să găsești o altă ființă umană tolerabilă cu care să treci prin viață.


Trailer la filmul "Bros" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii