Header Ads Widget

Broker (Film coreean dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "Broker" 2022 cu actorii Song Kang-ho, Dong-won Gang și Bae Doona. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Broker".


Despre filmul Broker

Broker este un film dramă sud-coreean din 2022, regizat și scris de Hirokazu Kore-eda, cu Song Kang-ho, Gang Dong-won, Bae Doona, Lee Ji-eun și Lee Joo-young în rolurile principale. Filmul se învârte în jurul personajelor asociate cu cutiile pentru bebeluși, care le permit copiilor să fie lăsați anonim pentru a fi îngrijiți de alții.


Filmul dramă Broker (cunoscut și ca Baby, Box, Broker) a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2022, unde a fost proiectat pe 26 mai și a câștigat Premiul Juriului Ecumenic și Premiul pentru cel mai bun actor pentru Song Kang-ho. A fost lansat pe 8 iunie 2022 în cinematografele din Coreea de Sud.


Sinopsis la filmul Broker

Cutii care sunt lăsate afară pentru ca oamenii să-și abandoneze în mod anonim copiii nedoriți.





Distribuție Actori în filmul Broker

Song Kang-ho, Dong-won Gang, Bae Doona, Ji-eun Lee, Lee Joo-young, Kang Gil-woo, Park Hae-joon, Seung-soo Im, Sae-Byuk Kim, Ryu Kyung-Soo, Dong-hwi Lee, Moo-Saeng Lee, Ji-yong Park, Sae-byeok Song, Kim Sun-young

Regizor
Hirokazu Koreeda

Scenarist
Hirokazu Koreeda

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
26 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 8 iunie 2022 în cinematografele din Coreea de Sud

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Broker titlul original, Broker titlul în România

Este filmul Broker pe HBO Max

Din păcate filmul Broker încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Broker pe Netflix?

Din păcate filmul Broker încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Broker

Sang-hyeon (Song Kang-ho) este proprietarul unei spălătorii de mână și se oferă voluntar la biserica din apropiere, unde lucrează prietenul său Dong-soo (Gang Dong-won). Cei doi conduc împreună o afacere ilegală: Sang-hyeon fură ocazional copii din cutia pentru copii a bisericii, iar Dong-soo șterge filmările de supraveghere ale bisericii care arată că un copil a fost lăsat acolo. Ei vând bebelușii pe piața neagră a adopțiilor. Dar când o tânără mamă So-young (Lee Ji-eun) se întoarce după ce și-a abandonat copilul, ea îi descoperă și decide să meargă cu ei într-o excursie pentru a intervieva potențialii părinți ai copilului. Între timp, doi detectivi, Soo-jin (Bae Doona) și Lee (Lee Joo-young), sunt pe urmele lor.


Trailer la filmul "Broker" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii