Header Ads Widget

Banditul zburător (Film thriller 2022) Bandit Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Banditul zburător" 2022 cu actorii Josh Duhamel, Mel Gibson și Elisha Cuthbert. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bandit".


Despre filmul Banditul zburător

Banditul zburător / Bandit este un film polițist canadian din 2022, regizat de Allan Ungar și cu Josh Duhamel, Elisha Cuthbert, Nestor Carbonell și Mel Gibson în roluri principale. Filmul se bazează pe povestea vieții adevărate a lui Gilbert Galvan Jr (cunoscut și sub numele de The Flying Bandit). Galvan a evadat dintr-o închisoare din Michigan în 1984 și a trecut granița în Canada, unde a jefuit 59 de bănci și magazine de bijuterii în timp ce era urmărit de un grup de poliție. El încă deține un record pentru cele mai multe jafuri consecutive din istoria Canadei.


Scenariul lui Kraig Wenman se bazează în mare parte pe interviuri și relatări prezentate în cartea despre crime adevărate din 1996 The Flying Bandit de Robert Knuckle. Redbox Entertainment și Quiver Distribution au achiziționat drepturile de distribuție nord-americane ale filmului și l-au lansat în cinematografe și la cerere pe 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Banditul zburător

După ce a evadat dintr-o închisoare din Michigan, un infractor de carieră șarmant își asumă o nouă identitate în Canada și continuă să jefuiască un record de 59 de bănci și magazine de bijuterii în timp ce este vânat de un grup de lucru al poliției. Bazat pe povestea The Flying Bandit.





Distribuție Actori în filmul Banditul zburător

Josh Duhamel, Mel Gibson, Elisha Cuthbert, Nestor Carbonell, Swen Temmel, Keith Arthur Bolden, Dylan Flashner, Olivia d'Abo, Michael H. Cole, Claire Bronson, Eric J. Little, Jessica Luza, Rachael Markarian, Leander Suleiman, Ian Hoch, Lorenzo Yearby, Chiara D'Ambrosio, Jacobi Hollingshed, Jason Vail, Ron Fallica, Cooper Thornton, Todd d'Amour, Christina Bach, Leslie Stratton, Dayna Beilenson, Jerry Ascione, George Adams, B.J. Winfrey, Greg Corbett, Megan Hayes, Charlie Sara, Ashley Dougherty, Hannah Celeste, Packer Morley, Viktoria Anske, Ava Anske, Peter Anske Jr., Peter Anske, Faisal Mahmood, James Bryan Lewis, Derek Severson, Clayton Landey, Burns Burns, David Garen, Spence Maughon, Sherilan Lane, Haley Webb, Mary DeMatteo

Regizor
Allan Ungar

Scenarist
Kraig Wenman

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 septembrie 2022 în cinematografe și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bandit titlul original, Banditul zburător titlul în română

Este filmul Banditul zburător pe HBO Max

Din păcate filmul Banditul zburător / Bandit încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Banditul zburător pe Netflix?

Din păcate filmul Banditul zburător / Bandit încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Banditul zburător

În 1985, Gilbert Galvan Jr (Josh Duhamel), un infractor de carieră șarmant, evadează dintr-o închisoare americană din Michigan și trece granița în Canada, unde își asumă identitatea Robert Whiteman. După ce s-a îndrăgostit de Andrea (Elisha Cuthbert), o asistentă socială grijulie pe care nu o poate întreține, el se îndreaptă spre jefuirea băncilor și descoperă că se pricepe excepțional la asta. Sub masca unui analist de securitate, Robert începe să zboare prin țară, jefuind mai multe orașe într-o zi, atrăgând în cele din urmă atenția instituțiilor de știri naționale care îl numesc Banditul Zburător. Dependent de goana și banii care îi oferă viața dublă, Robert se îndreaptă în cele din urmă către cămătarul și reputatul gangster Tommy Kay (Mel Gibson) pentru oportunități mai mari. Dar, cu notorietatea lui Robert care crește în timp record, el este pus în vizorul unui detectiv nemilos (Nestor Carbonell) care nu se va opri la nimic pentru a-l prinde.


Trailer la filmul "Bandit" 2022 Banditul zburător


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii