Header Ads Widget

Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială (Film animație Netflix 2022) Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood Trailer și detalii

Film animație produs de Netflix "Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială" 2022 cu actorii: Milo Coy, Jack Black și Lee Eddy. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood".


Despre filmul Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială

Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială / Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood este un film dramatic american de animație pentru adulți din 2022, plasat în timpul evenimentelor premergătoare aterizării pe Lună a navetei Apollo 11, bazat în mod liber pe copilăria scriitorului, regizorului și producătorului Richard Linklater. Prezintă o poveste fictivă a unui elev de clasa a patra care devine prima persoană care aterizează pe Lună și îi are în distribuție pe Glen Powell, Jack Black, Zachary Levi și Josh Wiggins.


Filmul de animație Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială / Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood a avut premiera la Festivalul de Film South by Southwest pe 13 martie 2022 și a fost lansat în cinematografe selectate pe 24 martie 2022, înainte de premiera pe Netflix pe 1 aprilie. A primit recenzii pozitive, cu laude pentru scris, elementele vizuale și sentimentul nostalgic.


Sinopsis Netflix film Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială

O poveste despre creșterea vârstei, plasată în suburbiile orașului Houston, Texas, în vara anului 1969, centrată în jurul aterizării istorice pe Lună Apollo 11.





Distribuție Actori în filmul Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială:

Milo Coy, Jack Black, Lee Eddy, Bill Wise, Natalie L'Amoreaux, Josh Wiggins, Jessica Brynn Cohen, Sam Chipman, Danielle Guilbot, Zachary Levi, Glen Powell, Larry Jack Dotson, Mona Lee Fultz, Jennifer Griffin, Holt Boggs, Reese Armstrong, Natalie Joy, Suzanne Deal Booth, Chris Olson, Samuel Davis, Mia Gonzalez, Brian Villalobos, Chris Zurcher, Alexander Fink, Zia Kinzy, David DeLao, Noah Randall, Athena Wintle, Xavier Patterson, Nick Stevenson

Regizor: Richard Linklater

Scenariști: Richard Linklater

Genul filmului: Animație, Aventuri, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 13 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 24 martie 2022 în cinematografe selectate în America, 1 aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 1 aprilie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Africa de Sud

Cunoscut și ca
Apollo 10 1⁄2: A Space Age Adventure titlul original, Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială titlul în română

Este filmul Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială pe Netflix

Da, filmul Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 1 aprilie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială

Filmul spune povestea primei aterizări pe Lună în vara anului 1969 din două perspective împletite. Surprinde atât perspectiva astronautului și a controlului misiunii în momentul triumfător, cât și perspectiva mai puțin văzută de jos în sus a cum a fost din perspectiva unui copil încântat, care trăiește lângă NASA, dar în cea mai mare parte se uită la televizor ca sute de milioane de alți copii. În cele din urmă, este atât o recreare exigentă a acestui moment special din istorie, cât și fantezia unui copil de a fi smuls din viața lui obișnuită în suburbie pentru a se antrena în secret pentru o misiune ascunsă pe Lună.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială (2022) Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood

Trailerul subtitrat în limba română la filmul e animație Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială (2022) cu actorii Milo Coy, Jack Black, Lee Eddy, Bill Wise, Natalie L'Amoreaux, Josh Wiggins, Jessica Brynn Cohen, Sam Chipman, Danielle Guilbot și Zachary Levi și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii