Header Ads Widget

Among the Living (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror "Among the Living" 2022 cu actorii Dean Michael Gregory, George Newton și Melissa Worsey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Among the Living".


Despre filmul Among the Living

Among the Living este un film dramă de groază britanic din 2022, regizat de Rob Worsey după un scenariu scris de el înduși. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Dean Michael Gregory, George Newton, Melissa Worsey, Leon Worsey, Emily Rose Holt, Alexander King, Gary Stead, Rob Humphries și Craig Thorne.


Filmul horror Among the Living este produs de compania Relic Films și a avut premiera în cinematografele din America pe data de 30 septembrie 2022, urmând să fie lansat pe internet și la cerere.


Sinopsis la filmul Among the Living

Blocat în urma unei epidemii mortale, un frate luptă pentru a-și proteja sora în timp ce el caută cu disperare să găsească refugiu și să evite o populație infectată cu sete de sânge.





Distribuție Actori în filmul Among the Living

Dean Michael Gregory, George Newton, Melissa Worsey, Leon Worsey, Emily Rose Holt, Alexander King, Gary Stead, Rob Humphries, Craig Thorne, Kci-Leigh Wall-Walker, Emma Wise

Regizor
Rob Worsey

Scenarist
Rob Worsey

Genul filmului
Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
30 septembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Among the Living titlul original, Among the Living titlul în România

Este filmul Among the Living pe HBO Max

Din păcate filmul Among the Living încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Among the Living pe Netflix?

Din păcate filmul Among the Living încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Among the Living

Blocat în mediul rural în urma unui focar de epidemie mortală, fratele mai mare Harry luptă pentru a-și proteja sora mai mică, Lily, în timp ce el caută cu disperare să găsească refugiu la tatăl lor. Harry și Lily sunt hotărâți să supraviețuiască călătoriei lor în timp ce se străduiesc să evite o populație infectată cu sete de sânge, precum și amenințarea mai mare a celorlalți supraviețuitori.


Trailer la filmul "Among the Living" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii