Header Ads Widget

Alice, Darling (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Alice, Darling" 2022 cu actorii Anna Kendrick, Wunmi Mosaku și Kaniehtiio Horn. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Alice, Darling".


Despre filmul Alice, Darling

Alice, Darling este un film thriller american-canadian din 2022 regizat de Mary Nighy, în debutul ei regizoral, după un scenariu de Alanna Francis. În rolul principal joacă actrița Anna Kendrick alături de actori precum Wunmi Mosaku, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick, Mark Winnick, Daniel Stolfi, Susan Applewhaite, Mairi Babb, Sara Bradeen, Toni Ellwand și Carolyn Fe în roluri secundare.


Filmul thriller și dramă Alice, Darling a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, pe 11 septembrie 2022. Filmul va avea o lansare limitată pe 30 decembrie 2022, înainte de o lansare largă în ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Alice, Darling

O tânără prinsă într-o relație abuzivă devine participantă fără să vrea la o intervenție organizată de cei mai apropiați prieteni ai săi.






Distribuție Actori în filmul Alice, Darling

Anna Kendrick, Wunmi Mosaku, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick, Mark Winnick, Daniel Stolfi, Susan Applewhaite, Mairi Babb, Sara Bradeen, Toni Ellwand, Carolyn Fe, Deborah Grover, Gordon Harper, James M Jenkinson, Lindsay Leese, Farah Merani, Ethan Mitchell, Viviana Zarrillo, Elena Khan

Regizor
Mary Nighy

Scenarist
Alanna Francis

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
11 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 30 decembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Alice, Darling titlul original, Alice, Darling titlul în România

Este filmul Alice, Darling pe HBO Max

Din păcate filmul Alice, Darling încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Alice, Darling pe Netflix?

Din păcate filmul Alice, Darling încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Alice, Darling

În filmul ALICE, DARLING, nominalizata la Oscar, Anna Kendrick (Cea mai bună actriță în rol secundar, Up in the Air, 2009) este Alice în acest thriller încordat despre o femeie împinsă până la punctul de rupere de iubitul ei abuziv din punct de vedere psihologic, Simon. În vacanță cu două prietene apropiate, Alice își redescoperă esența și capătă o perspectivă atât de necesară. Încet-încet, ea începe să rupă cordoanele codependenței care o leagă. Dar răzbunarea lui Simon este pe cât de inevitabilă, pe atât de zdrobitoare – și, odată dezlănțuită, pune la încercare forța, curajul ei și legăturile vechi cu prietenii ei.


Citește Review la filmul Alice, Darling

Trailer la filmul "Alice, Darling" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii