Header Ads Widget

A fost odată ca o vară (Film dramă 2022) Aftersun Trailer și Detalii

Film dramă "A fost odată ca o vară" 2022 cu actorii Paul Mescal, Frankie Corio și Brooklyn Toulson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Aftersun".


Despre filmul A fost odată ca o vară

A fost odată ca o vară / Aftersun este un film britanic american dramă din 2022 regizat de Charlotte Wells care a scris și scenariul. În film, o femeie își amintește despre plecarea într-o vacanță de vară în Turcia cu tatăl ei în timpul copilăriei. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Paul Mescal, Frankie Corio, Brooklyn Toulson, Sally Messham, Harry Perdios, Celia Rowlson-Hall, Kayleigh Coleman, Ethan Smith și Ruby Thompson.


Filmul dramă A fost odată ca o vară / Aftersun este programat să fie lansat în Statele Unite pe 21 octombrie 2022 de către A24 și în Regatul Unit pe 18 noiembrie 2022 de către Mubi.


Sinopsis la filmul A fost odată ca o vară

Sophie reflectă asupra bucuriei împărtășite și melancoliei private ale unei vacanțe pe care a petrecut-o cu tatăl ei cu douăzeci de ani mai devreme. Amintiri reale și imaginare umplu golurile din memorie, în timp ce încearcă să-l împace pe tatăl pe care îl cunoștea cu bărbatul pe care nu l-a cunoscut.





Distribuție Actori în filmul A fost odată ca o vară

Paul Mescal, Frankie Corio, Brooklyn Toulson, Sally Messham, Harry Perdios, Celia Rowlson-Hall, Kayleigh Coleman, Ethan Smith, Ruby Thompson

Regizor
Charlotte Wells

Scenarist
Charlotte Wells

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
21 octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
03 Martie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Aftersun titlul original, Aftersun titlul în România

Este filmul A fost odată ca o vară pe HBO Max

Din păcate filmul A fost odată ca o vară / Aftersun încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul A fost odată ca o vară pe Netflix?

Din păcate filmul A fost odată ca o vară / Aftersun încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A fost odată ca o vară

Într-o stațiune de vacanță, Sophie, în vârstă de 11 ani, prețuiește momentele rare împreună cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal). Pe măsură ce o lume a adolescenței se strecoară la orizont, dincolo de ochiul ei, Calum se luptă sub greutatea vieții în afara paternității. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile tandre ale lui Sophie despre ultima lor vacanță devin un portret puternic și sfâșietor al relației lor, în timp ce ea încearcă să-l împace pe tatăl pe care îl cunoștea cu bărbatul pe care nu l-a cunoscut, în filmul de debut superb și extrem de emoționant al lui Charlotte Wells.


Trailer subtitrat la filmul "Aftersun" 2022 A fost odată ca o vară


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă A fost odată ca o vară (2022) cu actorii Paul Mescal, Frankie Corio, Brooklyn Toulson, Sally Messham, Harry Perdios, Celia Rowlson-Hall și Kayleigh Coleman și regizat de Charlotte Wells.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii