Header Ads Widget

Accident Man 2: Hitman's Holiday (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie "Accident Man 2: Hitman's Holiday" 2022 cu actorii Scott Adkins, Ray Stevenson și Perry Benson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Accident Man 2: Hitman's Holiday".


Despre filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday

Accident Man 2: Hitman's Holiday este un film britanicde acțiune și comedie din 2022 regizat de frații George Kirby și Harry Kirby după un scenariu scris de Stu Small. În rolurile principale îi găsim pe actorii Scott Adkins, Ray Stevenson, Perry Benson, Sarah Chang, Javad Ramezani, George Fouracres, Flaminia Cinque, Beau Fowler, Faisal Mohammed și Andreas Nguyen.


Filmul de acțiune Accident Man 2: Hitman's Holiday este produs de companiile Wonder Street, LINK Entertainment și Six Demon Films și va fi lansat pe data de 14 octombrie 2022 atât online pe internet cât și limitat în cinematografele britanice.


Sinopsis la filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday

The Accident Man, s-a întors și de data aceasta trebuie să-i învingă pe cei mai buni asasini din lume, pentru a-l proteja pe ingratul fiu al unui șef al mafiei, pentru a salva viața singurului său prieten și pentru a-și reaprinde relația cu figura sa paternă maniacă.





Distribuție Actori în filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday

Scott Adkins, Ray Stevenson, Perry Benson, Sarah Chang, Javad Ramezani, George Fouracres, Flaminia Cinque, Beau Fowler, Faisal Mohammed, Andreas Nguyen, Peter Lee Thomas, Adam Basil, Steffi Thake, Jean Carbonaro, Maxime Durand, Chris Bonello, David Fox

Regizor
George Kirby, Harry Kirby

Scenarist
Stu Small

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Crime, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 online pe internet și limitat în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Accident Man 2: Hitman's Holiday titlul original, Accident Man 2: Hitman's Holiday titlul în română

Este filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday pe HBO Max

Din păcate filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday pe Netflix?

Din păcate filmul Accident Man 2: Hitman's Holiday încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Accident Man 2: Hitman's Holiday

Mike Fallon, alias The Accident Man, s-a întors și de data aceasta trebuie să-i învingă pe cei mai buni asasini din lume, să-l protejeze pe fiul ingrat al unui șef al mafiei, să salveze viața singurului său prieten și să reaprindă relația cu figura sa paternă maniacă.


Trailer la filmul "Accident Man 2: Hitman's Holiday" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii