Header Ads Widget

Un bărbat pe nume Otto (Film comedie 2022) A Man Called Otto Trailer și Detalii

Film comedie dramă "Un bărbat pe nume Otto" 2022 cu actorii Tom Hanks, Mariana Trevino și Rachel Keller. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Man Called Otto".


Despre filmul Un bărbat pe nume Otto

Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto este un film american de comedie-dramă regizat de Marc Forster după un scenariu scris de David Magee. Este a doua adaptare cinematografică a romanului A Man Called Ove de Fredrik Backman, după filmul suedez din 2015 A Man Called Ove regizat de Hannes Holm. Filmul îl are în rol principal pe Tom Hanks în rolul principal, alături de actorii Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Cameron Britton și Mike Birbiglia.


Filmul de comedie și dramă Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto este produs de companiile 2DUX², Playtone, SF Productions și Sony Pictures Releasing și este programat să fie lansat limitat în cinematografele din Statele Unite pe 25 decembrie 2022, de către Sony Pictures Releasing. Filmul Un bărbat pe nume Otto va fi lansat în România subtitrat în cinematografele românești pe 13 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Un bărbat pe nume Otto

Un văduv morocănos a cărui singură bucurie vine din a critica și judeca vecinii săi exasperați își întâlnește perechea atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, ceea ce duce la o prietenie neașteptată care îi va întoarce lumea peste cap.





Distribuție Actori în filmul Un bărbat pe nume Otto

Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson, Kailey Hyman, Elle Chapman, Josefine Lindegaard, Spenser Granese, Juanita Jennings, Christiana Montoya, Lavel Schley, Kirk Kelly, Jon Donahue, William Wilmoth, Bryant Carroll, Robyne Parrish, Greg Allan Martin, Peter Lawson Jones, Julian Manjerico, Barton Bund, Phil Nardozzi, Nayab Hussain, Alessandra Perez, Ashley Dacek, Robin K. Johnson, Emonie Ellison, Carl Clemons, Aaron Marcus, Allen Michael Harris, Allyson R. Hood, Alex Haines, Branislav R. Tatalovic, Max Pavel, Rhett Farquhar, Martina Castelli, Todd C. Adelman, Lisa Coffey, Dave Edmonds, Joe Fishel, Xander Goldman, Tania S. Grant, Dustin Heavilin, Gina Jun, Daniel Lamont, Johnna Leary, Rolando Mays, Gabrielle McAndrew, Mark Murtha, Olivia Pagone, Frankie Palombi, Roger Petan, Rebecca Phipps, Hilda Ivette Rodriguez, Jay Stockslader, Stephanie Swift, Valena Zitello

Regizor
Marc Forster

Scenarist
David Magee

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
25 decembrie 2022 limitat în cinematografe în Statele Unite ale Americii, 13 ianuarie 2023 ]n toate cinematografele americane

Premiera în România
13 ianuarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
A Man Called Otto titlul original, Un bărbat pe nume Otto titlul în română

Este filmul Un bărbat pe nume Otto pe HBO Max

Din păcate filmul Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Un bărbat pe nume Otto pe Netflix?

Din păcate filmul Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Un bărbat pe nume Otto

Când soția lui moare și el este forțat să se retragă de la locul său de muncă în care lucrase aproape 40 de ani, morocănosul Otto, în vârstă de 60 de ani, decide să se sinucidă. Însă încercările lui sunt întrerupte în mod constant de noii săi vecini gălăgioși, ceea ce duce la o prietenie puțin probabilă.


Trailer la filmul "A Man Called Otto" 2022 Un bărbat pe nume Otto

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Un bărbat pe nume Otto (2022) cu actorii Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson și Kailey Hyman și regizat de Marc Forster.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii