Header Ads Widget

Un cântec de dragoste (Film romantic 2022) A Love Song Trailer și Detalii

Film romantic "Un cântec de dragoste" 2022 cu actorii Dale Dickey, Wes Studi și Michelle Wilson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Love Song".


Despre filmul Un cântec de dragoste

Un cântec de dragoste / A Love Song este un film dramă american din 2022 scris, regizat, produs și co-editat de Max Walker-Silverman în debutul său în regie. În film joacă actorii Dale Dickey și Wes Studi în rolul a doi prieteni din copilărie care petrec o noapte împreună lângă un lac din munți. În roluri secundare îi găsim pe actorii Michelle Wilson, Benja K. Thomas, John Way, Marty Grace Dennis și Sam Engbring.


Filmul Un cântec de dragoste / A Love Song a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 20 ianuarie 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 29 iulie 2022, de Bleecker Street și Stage 6 Films. A primit recenzii în general pozitive din partea criticilor.


Sinopsis la filmul Un cântec de dragoste

Într-un loc de tabără din vestul rural, o femeie așteaptă singură să sosească o flacără veche din trecutul ei, nesigură de intențiile lui și sfioasă față de intențiile ei.





Distribuție Actori în filmul Un cântec de dragoste

Dale Dickey, Wes Studi, Michelle Wilson, Benja K. Thomas, John Way, Marty Grace Dennis, Sam Engbring, Scout Engbring, Gregory Hope, Jesse Hope, Felipe Jorge, Nala

Regizor
Max Walker-Silverman

Scenarist
Max Walker-Silverman

Genul filmului
Romantic, Filme 2022

Data de lansare
20 ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 29 iulie 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
A Love Song titlul original, Un cântec de dragoste titlul în română

Este filmul Un cântec de dragoste pe HBO Max

Din păcate filmul Un cântec de dragoste / A Love Song încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Un cântec de dragoste pe Netflix?

Din păcate filmul Un cântec de dragoste / A Love Song încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Un cântec de dragoste

Faye (Dale Dickey) este o călătoare singuratică care își petrece timpul la pescuit, la păsări și la observarea stelelor într-un camping rural din Colorado, în timp ce așteaptă sosirea lui Lito (Wes Studi), o figură din trecutul ei care navighează în propria călătorie prin Vestul accidentat. Asemenea muzicii country care a canalizat în mod tradițional durerea și rezistența americanilor în căutarea lor și a celorlalți, A Love Song țese un refren liric și în cele din urmă vesel din actul transformator de a fi singur -- și ne reamintește că iubirea poate hrăni și mistifica la orice vârstă.


Trailer la filmul "A Love Song" 2022 Un cântec de dragoste


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii