Header Ads Widget

Zâmbește (Film horror 2022) Smile Trailer subtitrat și Detalii

Film horror online "Zâmbește" 2022 cu actorii Sosie Bacon, Kal Penn și Jessie T. Usher. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Smile".


Despre filmul Zâmbește

Zâmbește / Smile este un film american de groază psihologică scris și regizat de Parker Finn în debutul său în lungmetraj, bazat pe scurtmetrajul său din 2020, Laura Hasn't Slept. Filmul îi are în distribuție pe Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Kal Penn și Rob Morgan. Acest film a fost creat inițial pentru o lansare în flux, dar Paramount a decis în cele din urmă să lanseze acest film în cinematografe din cauza rezultatelor testului „nebunesc”.


Filmul horror Zâmbește / Smile va avea premiera mondială la Fantastic Fest pe 22 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie 2022, de Paramount Pictures. În cinematografele românești, filmul Zâmbește va fi lansat pe data de 30 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Zâmbește

După ce a fost martoră la o experiență traumatizantă care implică o pacientă, propria minte a medicului începe să se întoarcă asupra ei.





Distribuție Actori în filmul Zâmbește

Sosie Bacon, Kal Penn, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Judy Reyes, Rob Morgan, Gillian Zinser, Kevin Keppy, Dora Kiss, Matthew Lamb, Scot Teller, Shevy Gutierrez, Sara Kapner, Nick Arapoglou, Jared Johnston, Vanessa Cozart, Nadia Ramdass, Perry Strong, Jack Sochet, Setty Brosevelt, Jerry Lobrow, Rachel Yong, Ura Yoana Sánchez, Asia Hernandez, Shu Q, Athena Smiley, Brandon Brigman, Michelle Persiano, Joseph Tornatore, Irene Blackman, Steven Bullock, Sebastian Deerkop, Bob Leszczak, Felix Melendez Jr.

Regizor
Parker Finn

Scenarist
Parker Finn

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
22 septembrie 2022 la Festivalul Fantastic Fest de la Austin, Texas, 30 septembrie 2022 în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Smile titlul original, Zâmbește titlul în română

Este filmul Zâmbește pe HBO Max

Din păcate filmul Zâmbește încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Zâmbește pe Netflix?

Din păcate filmul Zâmbește încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Zâmbește

După ce a asistat la un incident bizar și traumatizant care implică un pacient, dr. Rose Cotter începe să experimenteze evenimente înspăimântătoare pe care nu le poate explica. Rose trebuie să-și confrunte trecutul tulburător pentru a supraviețui și a scăpa de noua ei realitate înfiorătoare.


Trailer subtitrat la filmul "Zâmbește" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii