Header Ads Widget

Wire Room (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller online "Wire Room" 2022 cu actorii Kevin Dillon, Bruce Willis și Oliver Trevena. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wire Room".


Despre filmul Wire Room

Wire Room este un film american de acțiune din 2022 regizat de Matt Eskandari, după un scenariu de Brandon Stiefer și produs de Randall Emmett, George Furla, Oliver Trevena, Norton Herrick, Ceasar Richbow, Mark Stewart și Noel Ashman. În rolurile principale ale filmului, joacă Kevin Dillon și Bruce Willis, alături de actori precum Oliver Trevena, Texas Battle, Shelby Cobb, Martie Duncan, John D. Hickman, Brad Mintun, Bradford Norris, Adam Huel Potter și Sarah Schueler.


Filmul de acțiune și thriller Wire Room a fost lansat de Lionsgate Films în cinematografe americane selectate și pe Video on demand pe 2 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Wire Room

În timpul serviciului Wire Room – un centru de comandă de înaltă tehnologie care supraveghează cei mai periculoși criminali – un agent federal ascultă în timp ce ținta este atacată în casa lui de o echipă de atac. Fără să ardă încă firul, el trebuie să protejeze ancheta și viața țintei din limitele unei încăperi la cincizeci de mile distanță.





Distribuție Actori în filmul Wire Room

Kevin Dillon, Bruce Willis, Oliver Trevena, Texas Battle, Shelby Cobb, Martie Duncan, John D. Hickman, Brad Mintun, Bradford Norris, Adam Huel Potter, Sarah Schueler, Faith Stowers, Amber Townsend, MWW Michael Wilkerson, Larken Woodward

Regizor
Matt Eskandari

Scenarist
Brandon Stiefer

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 septembrie 2022 în cinematografe americane selectate și pe VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Wire Room titlul original, Wire Room titlul în română

Este filmul Wire Room pe HBO Max

Din păcate filmul Wire Room încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Wire Room pe Netflix?

Din păcate filmul Wire Room încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wire Room

Legenda de acțiune Bruce Willis iese cu armele ridicate în rolul lui Shane Mueller, un agent al Securității Internaționale care conduce Wire Room, un centru de comandă de înaltă tehnologie care supraveghează cei mai periculoși criminali. Noul recrut Justin Rosa (Kevin Dillon, „Entourage”) trebuie să-l monitorizeze pe Eddie Flynn, membru al cartelului de contrabandă de arme – și să-l țină în viață cu orice preț. Când o echipă SWAT coboară în casa lui Flynn, Rosa încalcă protocolul și îl contactează direct pe gangster pentru a-i salva viața. În timp ce bărbații înarmați pătrund în Wire Room și haosul izbucnește, Mueller și Rosa iau o poziție finală, disperată, împotriva agenților și oficialilor corupți care încearcă să distrugă dovezile și să-i omoare pe amândoi.


Trailer la filmul "Wire Room" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii