Header Ads Widget

Și dragostea unde e? (Film romantic 2022) What's Love Got to Do with It? Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Și dragostea unde e?" 2022 cu actorii Lily James, Emma Thompson și Taj Atwal. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "What's Love Got to Do with It?".


Despre filmul Și dragostea unde e??

Și dragostea unde e? / What's Love Got to Do with It? este un film britanic de comedie romantică regizat de Shekhar Kapur, după un scenariu de Jemima Khan. În rolurile principale îi găsim pe actorii Lily James, Emma Thompson, Shazad Latif, Rob Brydon, Shabana Azmi, Sajal Aly și Asim Chaudhry.


Filmul romantic Și dragostea unde e? / What's Love Got to Do with It? este produs de comaniile Working Title Films și Instinct Productions și va fi lansat în premieră la Festival Internațional de Film de la Toronto, urmând ca pe 27 ianuarie 2023 să fie lansat în cinematografele din România.


Sinopsis la filmul Și dragostea unde e?

Se așteaptă ca filmul să fie o comedie romantică interculturală despre dragoste și căsătorie, plasat între Londra și Asia de Sud.





Distribuție Actori în filmul Și dragostea unde e?

Lily James, Emma Thompson, Taj Atwal, Shazad Latif, Asim Chaudhry, Nosheen Phoenix, Oliver Chris, Shabana Azmi, Haqi Ali, Nikkita Chadha, Ben Ashenden, Sajal Ali, Graham Dickson, Yassine Anaddam, Safiyya Ingar, Julia Westcott-Hutton, Joshua Collins, Jeff Mirza, Iman Boujelouah, Mim Shaikh, Mariam Haque, Naveed Khan, Yash Agnihotri

Regizor
Shekhar Kapur

Scenarist
Jemima Khan

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
septembrie 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 27 ianuarie 2023 în cinematografele din Marea Britanie

Premiera în România
27 Ianuarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
What's Love Got to Do with It? titlul original, Și dragostea unde e? titlul în română

Este filmul Și dragostea unde e? pe HBO Max

Din păcate filmul Și dragostea unde e? / What's Love Got to Do with It? încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Și dragostea unde e? pe Netflix?

Din păcate filmul Și dragostea unde e? / What's Love Got to Do with It? încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Și dragostea unde e?

Cum găsești dragostea de durată în lumea de astăzi? Pentru producătoarea de documentare și dependenta de aplicații de întâlniri Zoe (Lily James), trecerea spre dreapta a adus doar un flux nesfârșit de bărbați nepotriviți, spre consternarea mamei sale excentrice Cath (Emma Thompson). Pentru prietenul din copilărie și vecinul lui Zoe Kaz (Shazad Latif), răspunsul este să urmeze exemplul părinților săi și să opteze pentru o căsătorie aranjată (sau „asistată”) cu o mireasă strălucitoare și frumoasă din Pakistan. În timp ce Zoe își filmează călătoria plină de speranță de la Londra la Lahore pentru a se căsători cu un străin, ales de părinții lui, ea începe să se întrebe dacă ar putea avea ceva de învățat dintr-o abordare profund diferită a găsirii iubirii.


Trailer la filmul "Și dragostea unde e?" 2022 What's Love Got to Do with It?


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Și dragostea unde e? (2022) cu actorii Lily James, Emma Thompson, Taj Atwal, Shazad Latif, Asim Chaudhry, Nosheen Phoenix, Oliver Chris, Shabana Azmi, Haqi Ali și Nikkita Chadha și regizat de Shekhar Kapur.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii