Header Ads Widget

Uite-i cum fug (Film comedie 2022) See How They Run Trailer subtitrat și Detalii

Film comedie și mister online "Uite-i cum fug" 2022 cu actorii Sam Rockwell, Saoirse Ronan și Adrien Brody. Trailer subtitrat în română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "See How They Run".


Despre filmul Uite-i cum fug

Uite-i cum fug / See How They Run este un film de comedie misterios din 2022 regizat de Tom George, scris de Mark Chappell și produs de Damian Jones și Gina Carter. Filmul îi are în distribuție pe actorii Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson și David Oyelowo.


Filmul de comedie și mister Uite-i cum fug / See How They Run a fost lansat în cinematografe de Searchlight Pictures în Regatul Unit pe 9 septembrie 2022 și urmează să fie lansat în Statele Unite pe 16 septembrie. În România, filmul Uite-i cum fug va avea premiera pe 16 septembrie în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Uite-i cum fug

În anii 1950, un regizor de film american de la Hollywood, care vizitează Londra, își propune să adapteze o piesă de teatru populară într-un film, dar lucrurile se destramă când regizorul este ucis. Inspectorul Stoppard, obosit de lume, și polițistul începător Stalker, se trezesc în mijlocul unei încurcături în stilul Agatha Christie.





Distribuție Actori în filmul Uite-i cum fug

Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson, David Oyelowo, Charlie Cooper, Shirley Henderson, Pippa Bennett-Warner, Pearl Chanda, Paul Chahidi, Sian Clifford, Jacob Fortune-Lloyd, Lucian Msamati, Tim Key, Gregory Cox, Maggie McCarthy, Oliver Jackson, Tomi Ogbaro, Reece Shearsmith, Ania Marson, Philip Desmeules, Laura Morgan, Angus Wright

Regizor
Matt Eskandari

Scenarist
Brandon Stiefer

Genul filmului
Comedie, Mister, Filme 2022

Data de lansare
9 septembrie 2022 în cinematografele din Marea Britanie

Premiera în România
7 octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
See How They Run titlul original, Uite-i cum fug titlul în română

Este filmul Uite-i cum fug pe HBO Max

Din păcate filmul Uite-i cum fug încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Uite-i cum fug pe Netflix?

Din păcate filmul Uite-i cum fug încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Uite-i cum fug

În Londra din West End a anilor 1950, planurile pentru o versiune cinematografică a unei piese de teatru de mare succes se opresc brusc după ce un membru esențial al echipei este ucis. Când inspectorul supărat pe lume Stoppard (Sam Rockwell) și începătorul nerăbdător Constable Stalker (Saoirse Ronan) se ocupă de caz, cei doi se trezesc aruncați într-un puzzle enigmatic din teatrul subteran plin de farmec și sordid, investigând misterioasa omucidere pe propriul lor risc.


Trailer subtitrat la filmul "Uite-i cum fug" 2022 See How They Run

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Uite-i cum fug / See How They Run (2022) cu actorii Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson, David Oyelowo și Charlie Cooper și regizat de Matt Eskandari.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii