Header Ads Widget

Tura de zi (Film acțiune Netflix 2022) Day Shift Trailer și detalii

Film de acțiune produs de Netflix "Tura de zi" 2022 cu actorii: Jamie Foxx, Dave Franco și Natasha Liu Bordizzo. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Day Shift".


Despre filmul Tura de zi

Tura de zi / Day Shift este un film american de acțiune cu vampiri din 2022 regizat de J. J. Perry în debutul său regizoral, cu un scenariu de Tyler Tice și Shay Hatten, bazat pe o poveste a lui Tyler Tice. Filmul îi are în distribuție pe Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan Good, Karla Souza, Steve Howey, Scott Adkins și Snoop Dogg.


Filmul de acțiune Tura de zi / Day Shift a fost lansat în România pe 12 august 2022 de Netflix. Filmul a primit recenzii mixte de la critici.


Sinopsis Netflix film Tura de zi

Un tată muncitor, vrea doar să ofere o viață bună fiicei sale de 10 ani. Munca lui banală de curățare a piscinelor din Valea San Fernando este doar o fațadă pentru adevărata lui sursă de venit: vânarea și uciderea vampirilor.





Distribuție Actori în filmul Tura de zi:

Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan Good, Karla Souza, Steve Howey, Scott Adkins, Oliver Masucci, Snoop Dogg, Eric Lange, Peter Stormare, Zion Broadnax, Danielle Kennedy, Shai Debroux, J.C. Wendel, Maryellen Aviano, Miyuki Matsunaga, Micshell Rena Milsap, Keith Jefferson, Kira Perry, Dave Brown, Massi Furlan

Regizor: J.J. Perry

Scenariști: Tyler Tice, Shay Hatten

Genul filmului: Acțiune, Comedie, Fantastic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 12 august 2022 pe Netflix

Premiera în România: 12 august 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul online în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Day Shift titlul original, Tura de zi titlul în română

Este filmul Tura de zi pe Netflix

Da, filmul Tura de zi este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 12 august 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Tura de zi

Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să-i ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Tura de zi (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Tura de zi (2022) cu actorii Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan Good, Karla Souza, Steve Howey și Scott Adkins și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii