Header Ads Widget

Tulsa King (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial de dramă și crime online "Tulsa King" 2022, cu actorii Sylvester Stallone, Max Casella și Domenick Lombardozzi. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Tulsa King".


Despre serialul Tulsa King

Tulsa King este un serial american de televiziune dramă cu crime creat de Taylor Sheridan și cu Terence Winter ca showrunning. Serialul îl are în rolul principal pe Sylvester Stallone, făcându-și debutul în televiziune. Sylvester Stallone joacă rolul unui cap mafiot care tocmai a ieșit din închisoare și a fost trimis la Tulsa, Oklahoma, unde încearcă să înființeze o organizație criminală. În alte roluri îi găsim pe actorii Max Casella, Domenick Lombardozzi, Dashiell Connery, Tatiana Zappardino, Stephanie Kurtzuba, Rory Gross, Hartleigh Buwick și Travis Quentin.


Serialul dramă Tulsa King a fost produs de companiile 101 Studios și MTV Entertainment Studios și va avea premiera online pe platforma de streaming Paramount+ în data de 13 noiembrie 2022.


Sinopsis la serialul Tulsa King

Dwight „Generalul” Manfredi este un cap al mafiei din New York care tocmai a încheiat o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. După eliberare, șeful său îl trimite la Tulsa, Oklahoma, pentru a stabili acolo operațiuni criminale. Necunoscând pe nimeni în zonă, Generalul caută un nou echipaj care să-l ajute să-și întemeieze imperiul.






Actorii principali în distribuția serialului Tulsa King

Sylvester Stallone, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Dashiell Connery, Tatiana Zappardino, Stephanie Kurtzuba, Rory Gross, Hartleigh Buwick, Travis Quentin, Andrew Olson, Annabella Sciorra, Garrett Hedlund, Dana Delany, Andrea Savage, McKenna Quigley Harrington, Chris Caldovino, Tiffany Dawn, Angel Rosario Jr., Tyler Elliot Burke, Aaron Cavette, Pierce Eckmann, Alessandro Garcia, Henry Eckmann, Brian Shoop, Ryan Music, Zackary Brooks, Matt McCullough, Phyllis Pastore, Ronnie Gene Blevins, Sheena Maxine Pruiett, Anthony Patellis, Lindsey Marie Smith, Rim Basma, Martin Starr, Vincent Piazza, John Cenatiempo, A.C. Peterson, Ginger Gilmartin, Robert Walker Branchaud, Cassie Shea Watson, Jay Will, Bruce Davis, Trey Munden, Jeff Panzarella, Laura Shatkus, Bradley M Dunn, Porter Kelly, Maxton Mussman, Patrick Ferraro, Patrick Klein, David Taylor, Adam Shiri, Mario Malgeri, Parker Cassady, Blakelyn Giles, Jhor Asketills

Regizori: Benjamin Semanoff

Creatori: Taylor Sheridan

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 13 noiembrie 2022 online pe Paramount+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România:

Cunoscut și ca: Tulsa King titlul în română, Tulsa King titlul original

Producători: 101 Studios, MTV Entertainment Studios

Distribuitor: Paramount+

Țara: America

Este serialul Tulsa King pe HBO Max

Din păcate serialul Tulsa King încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Tulsa King pe Netflix

Din păcate serialul Tulsa King încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Tulsa King

Serialul TULSA KING îl urmărește pe capul mafiei din New York, Dwight „The General” Manfredi (Sylvester Stallone), imediat după ce este eliberat din închisoare după 25 de ani și exilat fără ceremonii de șeful său pentru a-și înființa o organizație în Tulsa, Oklahoma. Realizând că familia lui mafiotă nu are în vedere interesele sale cele mai bune, Dwight formează încet o „echipă” dintr-un grup de personaje improbabile, pentru a-l ajuta să stabilească un nou imperiu criminal într-un loc care pentru el pare a fi ca o altă planetă.



Trailerul filmului serial "Tulsa King" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii