Header Ads Widget

They/Them (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller romantică online "They/Them" 2022 cu actorii Kevin Bacon, Theo Germaine și Anna Chlumsky. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "They/Them".


Despre filmul They/Them

They/Them (pronunțat „They-Slash-Them”) este un film american slasher din 2022, scris și regizat de John Logan, în debutul său regizor, și produs de Jason Blum prin bannerul său Blumhouse Productions. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Theo Germaine, Carrie Preston, Anna Chlumsky, Austin Crute, Quei Tann, Anna Lore, Cooper Koch, Monique Kim, Darwin del Fabro, Hayley Griffith, Boone Platt, Mark Ashworth și Kevin Bacon și urmărește un grup de adolescenți LGBTQ. care sunt vizați de un ucigaș mascat în timp ce frecventează o tabără de conversie.


Filmul horror They/Them a avut premiera la festivalul de film Outfest pe 24 iulie 2022 și a fost lansat prin streaming pe Peacock în data de 5 august 2022. A primit recenzii mixte din partea criticilor, care au complimentat distribuția și subiectul incluziv, dar au considerat că execuția poveștii este slabă.


Sinopsis la filmul They/Them

Un grup de adolescenți dintr-o tabără de conversie LGBTQ+ suportă tehnici psihologice tulburătoare în timp ce sunt urmăriți de un misterios ucigaș mascat.

Distribuție Actori în filmul They/Them

Kevin Bacon, Theo Germaine, Anna Chlumsky, Carrie Preston, Quei Tann, Austin Crute, Anna Lore, Monique Kim, Cooper Koch, Darwin del Fabro, Hayley Griffith, Boone Platt, Mark Ashworth, Brooke Jaye Taylor, Steven Anthony Washington, Sofía Palmero, Destiny Danielle Freeman, Noelle Cameron, Sofia Riba, Heaven Lupita Stamps, Jack Caron, Juan De Jesus, Janelle Beaudry, Karin Justman, Kari Lee Cartwright, Scott Andersen, Dominic Kingston Bell, Bailey MB

Regizor
John Logan

Scenarist
John Logan

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
24 iulie 2022 la festivalul de film Outfest din Los Angeles, 5august 2022 online pe internet pe platforma Peacock

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
They/Them titlul original, They/Them titlul în română

Este filmul They/Them pe HBO Max

Din păcate filmul They/Them încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul They/Them pe Netflix?

Din păcate filmul They/Them încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului They/Them

Whistler, o tabără de conversie pentru homosexuali, a fost pusă în funcțiune de aceeași familie, cu generații în urmă. În prezent, tabăra este administrată de Owen Whistler (Kevin Bacon) și soția sa, dr. Cora Whistler (Carrie Preston). The Whistlers au un personal mic de patru persoane: directorul de activități Amy, prietenul ei Zane care se ocupă de conversia gay din tabără, îngrijitorul Balthazar și Molly - consilierul de tabără care descoperă ororile din tabăra Whistler la moștenirea rulotei Jordan. Un al cincilea angajat apare ca o momeală în interiorul rulotelor. Dintr-o dată, angajații sunt prinși într-o serie de crime de un atacator necunoscut.


Trailer la filmul "They/Them" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii