Header Ads Widget

The Silent Twins (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "The Silent Twins" 2022 cu actorii Letitia Wright, Tamara Lawrance și Nadine Marshall. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Silent Twins".


Despre filmul The Silent Twins

The Silent Twins este un film dramă biografică coprodus internațional din 2022, regizat de Agnieszka Smoczyńska, după un scenariu de Andrea Seigel, bazat pe cartea cu același nume a lui Marjorie Wallace. Filmul le are în rolurile principale pe actrițele Letitia Wright și Tamara Lawrance în rolul surorilor gemene June și Jennifer Gibbons, în timp ce filmul urmărește viețile lor tragice și ciudate.


Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes 2022, sub secțiunea Un Certain Regard, pe 24 mai 2022. Este programat să fie lansat în Statele Unite de către Focus Features pe 16 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul The Silent Twins

Simțindu-se izolate de acea comunitate neprimitoare, surorile gemene June și Jennifer Gibbons se închid în ele și resping comunicarea cu toată lumea, în afară de una cu alta, retrăgându-se în propria lor lume fantezistă a inspirației artistice și a dorințelor adolescenților. După o serie de vandalism inspirată de un băiat american pe care amândoi îl idolatrizează, fetele, acum adolescente, sunt condamnate să stea la Spitalul Broadmoor, un spital de psihiatrie infam, unde se confruntă cu alegerea de a se separa și de a supraviețui sau de a muri împreună.





Distribuție Actori în filmul The Silent Twins

Letitia Wright, Tamara Lawrance, Nadine Marshall, Treva Etienne, Jodhi May, Michael Smiley, Jack Bandeira, Kinga Preis, Amarah-Jae St. Aubyn, Ewa Rodart, Declan Joyce, Tony Richardson, Ian McQuillan-Grace, Jordan Gallagher, Martin Hugh Henley, Julian R. Booth, Jada La'Rue, Rita Raider, John Hyatt, Kaya Kolodziejczyk, Franciszek Przanowski

Regizor
Agnieszka Smoczynska

Scenarist
Andrea Seigel

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
24 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 16 septembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Silent Twins titlul original, The Silent Twins titlul în română

Este filmul The Silent Twins pe HBO Max

Din păcate filmul The Silent Twins încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Silent Twins pe Netflix?

Din păcate filmul The Silent Twins încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Silent Twins

Bazat pe viețile lui June și Jennifer Gibbons, gemeni identici din viața reală care au crescut în Țara Galilor, parte din singura familie de negrii dintr-un oraș mic. Cele două au devenit cunoscute drept „gemenele tăcute” din cauza refuzului lor de a comunica cu altcineva decât una cu cealălaltă. Și-au dezvoltat propriul limbaj și au devenit catatonice când s-au separat. Povestea are loc după o furie de vandalism inspirată de un băiat american pe care amândouă îl idolatrizează, când fetele, acum adolescente, sunt condamnate la Broadmoor, un spital de psihiatrie infam, unde se confruntă cu alegerea de a se separa și de a supraviețui sau de a muri împreună.


Trailer la filmul "The Silent Twins" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii