Header Ads Widget

The Princess (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune fantastic online "The Princess" 2022 cu actorii Joey King, Olga Kurylenko și Dominic Cooper. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Princess".


Despre filmul The Princess

The Princess (Prințesa) este un film thriller de acțiune american din 2022, regizat de Le-Van Kiet. Filmul îi are în distribuție pe Joey King, Dominic Cooper, Olga Kurylenko, Veronica Ngo, Antoni Davidov, Radoslav Parvanov, Ludmil Kehayov, Katelyn Rose Downey și Alex Reid.


Filmul de acțiune The Princess este produs de companiile 20th Century Studios și Original Film și a fost lansat în America pe 1 iulie 2022, urmând să aibă premiera și pe Disney+ în afara Americii.


Sinopsis la filmul The Princess

Când o prințesă cu voință puternică refuză să se căsătorească cu crudul sociopat, ea este răpită și închisă într-un turn îndepărtat al castelului tatălui ei. Cu pretendentul ei răzbunător care intenționează să preia tronul tatălui ei, prințesa trebuie să salveze regatul.





Distribuție Actori în filmul The Princess

Joey King, Olga Kurylenko, Dominic Cooper, Veronica Ngo, Antoni Davidov, Radoslav Parvanov, Ludmil Kehayov, Katelyn Rose Downey, Alex Reid, Ed Stoppard, Kristofer Kamiyasu, Fergus O'Donnell, Ivan Vodenicharov, Mitko Angelov, Apostol Tenev, Vasil Toshev, Dawn Sherrer, Lyubomir Neikov, Ivan Kostadinov, Allegra du Toit, Todor Kirilov Georgiew, Milko Yovchev, Adam Othman, Vasil Vitanov, Ioan Karamfilov, Rossen Penchev, Velislav Pavlov

Regizor
Le-Van Kiet

Scenarist
Ben Lustig, Jake Thornton

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
1 Iulie 2022 online pe platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Princess titlul original, The Princess titlul în română

Este filmul The Princess pe HBO Max

Din păcate filmul The Princess încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Princess pe Netflix?

Din păcate filmul The Princess încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Princess

Când o prințesă frumoasă, cu voință puternică, refuză să se căsătorească cu sociopatul crud cu care este logodită, ea este răpită și închisă într-un turn îndepărtat al castelului tatălui ei. Cu pretendentul ei disprețuit și răzbunător intenționând să preia tronul tatălui ei, prințesa trebuie să-și protejeze familia și să salveze regatul.


Trailer la filmul "The Princess" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii