Header Ads Widget

Periferic (Serial SF 2022) The Peripheral trailer și detalii

Serial SF și thriller online "Periferic" 2022, cu actorii Chloe Grace Moretz, Gary Carr și Jack Reynor. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Peripheral".


Despre serialul Periferic

Periferic / The Peripheral este un serial american de televiziune științifico-fantastic în streaming, produs și creat de Scott Smith. Produs de Amazon, serialul se bazează pe cartea cu același nume din 2014 scrisă de William Gibson. Creatorii Westworld Jonathan Nolan și Lisa Joy sunt producători executivi, alături de Athena Wickham, Steve Hoban și Vincenzo Natali. În rolurile principale îi găsim pe actorii Chloe Grace Moretz, Gary Carr, Jack Reynor, Chris Coy, Louis Herthum, Miles Barrow, Austin Rising și David Hoflin.


Serialul sf și thriller Periferic / The Peripheral este produs de companiile Amazon Studios, Big Indie Pictures, Kilter Films și Warner Bros. Television și este programat să aibă premiera pe 21 octombrie 2022 pe Amazon Prime Video. În România, serialul va avea de asemenea premiera online pe platforma de streaming Amazon Prime Video.


Sinopsis la serialul Periferic

Situat în viitor, când tehnologia a schimbat subtil societatea, o femeie descoperă o legătură secretă cu o realitate alternativă, precum și un viitor întunecat al ei.





Actorii principali în distribuția serialului Periferic

Chloë Grace Moretz, Gary Carr, Jack Reynor, Chris Coy, Louis Herthum, Miles Barrow, Austin Rising, David Hoflin, India Mullen, Hannah Arterton, Moe Bar-El, Adelind Horan, Eric Tiede, Anjli Mohindra, Poppy Corby-Tuech, Ned Dennehy, Melinda Page Hamilton, Chuku Modu, Alex Hernandez, Eli Goree, Duke Davis Roberts, Ben Dickey, Gavin Dunn, Stephen Murphy, Claire Cooper, Jared Bankens, Andy Mackenzie, Adam Dunnells, Roisin Browne, Mason Schneiderman, Ray Fawley, Julian Moore-Cook, Brooke Carter, Charlotte Riley, JJ Feild, Katie Leung, Alexandra Billings, Amber Rose Revah, T'Nia Miller, Amanda Drew, Gary Oliver, Grant Masters, Daniel Cahill, Jamie Bacon, Dave Simon, Dean Denton, Alfredo Tavares, Teal Wicks, Hannah D. Scott, B.J. Potter, Lilian Wouters, Kelly Rian Sanson, Eugene Lin, Larry Thompson Jr., Scotty 'JJ' Moss, Elliott Mcmillan, Bonnie Cole, Holly Jay Timmons

Regizori: Alrick Riley, Vincenzo Natali

Creatori: Scott Smith

Genul filmului serial: Dramă, SF, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 21 octombrie 2022 online pe Amazon Prime Video

Lansare serial în România: 21 octombrie 2022 online pe Amazon Prime Video România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca: The Peripheral titlul original

Producători: Amazon Studios, Big Indie Pictures, Kilter Films, Warner Bros. Television

Distribuitor: Amazon Prime Video, Amazon Studios

Țara: America

Este serialul Periferic pe Amazon Prime Video

Da, sezonul 1 al serialului Periferic / The Peripheral este disponibil pentru vizionare online și subtitrat pe platforma de streaming Amazon Prime Video România.


Este serialul Periferic pe Netflix

Din păcate serialul Periferic / The Peripheral încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Periferic

Serialul Periferic / The Peripheral se concentrează pe Flynne Fisher, o femeie care încearcă să țină împreună bucățile familiei ei distruse într-un colț uitat al Americii din viitor. Flynne este inteligentă, ambițioasă și osândită. Ea nu are viitor. Până când viitorul o cheamă. The Peripheral este o privire uimitoare și halucinantă a maestrului povestitor William Gibson asupra destinului omenirii – și a ceea ce se află dincolo.

Flynne Fisher locuiește în zona rurală de sud a Americii, lucrând la magazinul local de imprimare 3D, în timp ce câștigă bani în plus, atât de necesari, jucând jocuri VR pentru oameni bogați. Într-o noapte, își pune căștile și se trezește într-o Londră futuristă – o lume elegantă și misterioasă, atrăgător de diferită de propria ei existență dificilă.
Dar acesta nu este ca niciun joc pe care l-a mai jucat vreodată: Flynne începe să realizeze că nu este o lume din realitatea virtuală... ci este reală. Cineva din Londra, peste șaptezeci de ani în viitor, a găsit o modalitate de a deschide o ușă către lumea lui Flynne. Și pe cât de ademenitoare este Londra... este și periculoasă. În timp ce Flynne caută să descopere cine le-a conectat lumile și în ce scop, prezența ei aici pune în mișcare forțe periculoase... forțe care intenționează să o distrugă pe Flynne și familia ei în propria ei lume.



Trailerul filmului serial "The Peripheral" 2022 Periferic


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii