Header Ads Widget

The Munsters (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie fantastică "The Munsters" 2022 cu actorii Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie și Daniel Roebuck. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Munsters".


Despre filmul The Munsters

The Munsters este un film de comedie american produs, scris și regizat de Rob Zombie. Bazat pe sitcomul de familie din anii 1960 cu același titlu, povestea are loc înainte de evenimentele adaptate anterior în serie, servind drept origine a personajelor. Filmul îi are în distribuție pe Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie și Daniel Roebuck în rolul familiei titulare, Sylvester McCoy în rolul lui Igor și Richard Brake în rolul Dr. Henry Augustus Wolfgang.


The Munsters este o coproducție a companiilor Universal 1440 Entertainment și Spookshow International Films. Va fi lansat pe Digital, Blu-ray și DVD și va fi disponibil și pentru difuzare pe Netflix pe 27 septembrie 2022. În România, Filmul The Munsters va fi disponibil online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România începând cu data de 27 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul The Munsters

Un prequel la serialul TV original, filmul relatează întâlnirea și eventuala căsătorie a lui Herman și Lily Munster în Transilvania, în ciuda protestelor tatălui ei dezaprobator.





Distribuție Actori în filmul The Munsters

Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie, Daniel Roebuck, Richard Brake, Sylvester McCoy, Jorge Garcia, Catherine Schell, Cassandra Peterson, Dee Wallace, Butch Patrick, Richard Carlson, Pat Priest, Boris Karloff, Jerry Mathers, Richard Correll, Lou Costello, Bud Abbott, Stanley Fafara, Zita Johann, Tomas Boykin, Eddie Parker, Jeremy Wheeler, Dick Tufeld, Katia Bokor, Fred Coury, Roderick Hill, Mark Murray, Mark Griffith, Laurent Winkler, Dóra Köves, Julie Adams

Regizor
Rob Zombie

Scenarist
Rob Zombie

Genul filmului
Comedie, Familie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
27 septembrie 2022 în format digital, Blu-ray și DVD, 27 septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România
27 septembrie 2022 pe Netflix România

Cunoscut și ca
The Munsters titlul original, The Munsters titlul în română

Este filmul The Munsters pe HBO Max

Din păcate filmul The Munsters încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Munsters pe Netflix?

Da, filmul The Munsters este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 27 septembrie 2022 pe Netflix România.

Descrierea filmului The Munsters

Lily este un vampir tipic îndrăgostit de 150 de ani, care îl caută pe bărbatul coșmarurilor ei -- până când pune ochii pe Herman, un experiment verde de 2 metri înălțime și cu o inimă de aur. Este dragoste la prima șoc, deoarece acești doi strigoi cad colții peste picioare unul pentru celălalt într-o poveste de dragoste transilvăneană. Din nefericire, nu totul se desfășoară fără probleme în cimitir, deoarece tatăl lui Lily are alte planuri pentru viitorul fiicei sale iubite și nu îl implică pe noul ei iubit prost.


Trailer la filmul "The Munsters" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii