Header Ads Widget

The Infernal Machine (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "The Infernal Machine" 2022 cu actorii Guy Pearce, Alice Eve și Alex Pettyfer. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Infernal Machine".


Despre filmul The Infernal Machine

The Infernal Machine este un film thriller psihologic coproducție portugezo-britanico-american cu Guy Pearce în rol principal, scris și regizat de Andrew Hunt. În distribuție îi mai găsim pe actorii Alice Eve, Alex Pettyfer, Jeremy Davies, Iris Cayatte, Rachel De Fontes, Ana Lopes, Georgia Goodman, Maria de Sá și Bella Alexandras.


Filmul de suspans The Infernal Machine este produs de companiile Moviebox, Monte Productions, Dark Dreams Entertainment și Filmology Finance și este lansat în cinematografe americane selectate și online pe internet în data de 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul The Infernal Machine

Bruce Cogburn, un autor retras și controversat al faimoasei cărți „The Infernal Machine”, este scos din ascunzătoare când începe să primească scrisori nesfârșite de la un fan obsesiv. Ceea ce urmează este un labirint periculos, în timp ce Bruce caută persoana din spatele mesajelor criptice, forțându-l să-și confrunte trecutul și, în cele din urmă, să dezvăluie adevărul din spatele cărții.





Distribuție Actori în filmul The Infernal Machine

Guy Pearce, Alice Eve, Alex Pettyfer, Jeremy Davies, Iris Cayatte, Rachel De Fontes, Ana Lopes, Georgia Goodman, Maria de Sá, Bella Alexandras, Ben Temple, Justen Jones, Gary Anthony Stennette, Paula Lobo Antunes, Eduardo Frazão, Oliver Ritchie, Rocco Salata, Carlos Malvarez, Joel Abadal

Regizor
Andrew Hunt

Scenarist
Andrew Hunt

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 septembrie 2022 limitat în cinematografele americane și online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Infernal Machine titlul original, The Infernal Machine titlul în română

Este filmul The Infernal Machine pe HBO Max

Din păcate filmul The Infernal Machine încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Infernal Machine pe Netflix?

Din păcate filmul The Infernal Machine încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Infernal Machine

Autorul solitar și controversat Bruce Cogburn este scos din ascunzătoare de un fan obsesiv, forțându-l pe romancier să se confrunte cu un trecut de care credea că poate scăpa și să dea seama de evenimentele puse în mișcare de bestsellerul său cu decenii în urmă. Căutarea lui Cogburn pentru a afla cine se află în spatele manipulării și chinului mental pe care le întâlnește duce la o plimbare emoțională în roller coaster plină de frică și pericol, unde lucrurile nu sunt întotdeauna atât de clare pe cât par a fi și unde faptele trecute pot avea consecințe groaznice.


Trailer la filmul "The Infernal Machine" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii