Header Ads Widget

The English (Serial western 2022) trailer și detalii

Serial dramă și western online "The English" 2022, cu actorii Emily Blunt, Chaske Spencer și Rafe Spall. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The English".


Despre serialul The English

The English este o miniserie de televiziune dramă western, coprodusă la nivel internațional, scrisă și regizată de Hugo Blick. În rolurile principale îi găsim pe Emily Blunt și Chaske Spencer, alături de actori precum Rafe Spall, Ciarán Hinds, Tom Hughes, Toby Jones, Stephen Rea, Valerie Pachner, Malcolm Storry, Nicholas Aaron și Nichola McAuliffe.


Serialul britanic western The English este produs de companiile All3Media, Amazon Studios, BBC Studios, BBC și Drama Republic și va avea premiera în Statele Unite pe Amazon Prime Video și în Marea Britanie pe BBC One.


Sinopsis la serialul The English

O englezoaică ajunge în Vest în 1890 în căutarea răzbunării pe bărbatul pe care îl consideră responsabil pentru moartea fiului ei și întâlnește un fost cercetaș de cavalerie și membru prin naștere al Națiunii Pawnee cu care descoperă o posibilă istorie comună.





Actorii principali în distribuția serialului The English

Emily Blunt, Chaske Spencer, Rafe Spall, Ciarán Hinds, Tom Hughes, Toby Jones, Stephen Rea, Valerie Pachner, Malcolm Storry, Nicholas Aaron, Nichola McAuliffe, Steve Wall, Sule Rimi, Miguel Alvarez, Cristian Solimeno, Walt Klink, Ian Pirie, William Belleau, Tonantzin Carmelo, Tadhg Murphy, Jimmy Shaw, Edward Crook, Benjamin Victor, Gary Farmer, Cokey Falkow, Julian Nicholson, Christian Solimeno, Adam Brown, Jamie Wilkes, Maarten Dannenberg, Alex Walton, Christian Stamm, Jan Knightley, Jon Bermúdez

Regizori: Hugo Blick

Creatori: Hugo Blick

Genul filmului serial: Dramă, Western, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 15 octombrie 2022 (proiecție la BFI London Film Festival), 10 noiembrie 2022 online pe BBC One și pe Amazon Prime Video

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The English titlul original

Producători: All3Media, Amazon Studios, BBC Studios, British Broadcasting Corporation (BBC), Drama Republic

Distribuitor: Amazon Prime Video, BBC One, British Broadcasting Corporation (BBC)

Țara: America, Marea Britanie

Este serialul The English pe HBO Max

Din păcate serialul The English încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The English pe Netflix

Din păcate serialul The English încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The English

Amplasat în peisajul mitic al Americii mijlocii în anul 1890, serialul The English o urmărește pe Cornelia Locke, o englezoaică care ajunge în noul și sălbaticul peisaj al Vestului pentru a se răzbuna pe bărbatul pe care îl consideră responsabil de moartea fiului ei. La întâlnirea cu Eli Whipp, un fost cercetaș de cavalerie și membru al Națiunii Pawnee prin naștere, se unesc și descoperă o istorie comună care trebuie învinsă cu orice preț, dacă oricare dintre ei dorește să supraviețuiască.



Trailerul filmului serial "The English" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii