Header Ads Widget

The Enforcer (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune "The Enforcer" 2022 cu actorii Antonio Banderas, Kate Bosworth și Mojean Aria. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Enforcer".


Despre filmul The Enforcer

The Enforcer este un film american de acțiune, crime și dramă din 2022 regizat de Richard Hughes după un scenariu scris de W. Peter Iliff. În rolurile principale îi găsim pe actorii Antonio Banderas, Kate Bosworth, Mojean Aria, Zolee Griggs, Alexis Ren, 2 Chainz, Natalie Burn, Mark Rhino Smith și Luke Bouchier.


Filmul de acțiune The Enforcer cu Antonio Banderas și Kate Bosworth este produs de companiile Born to Burn Films, Millenium Media Group și Millennium Media și va avea premiera pe 23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele din America și online pe internet.


Sinopsis la filmul The Enforcer

Un agent de execuție din mafie trebuie să sacrifice totul pentru a salva un tânăr cu care s-a împrietenit, de șefa lui care este o femeie fatală și care este implicată în traficul de sex cibernetic.





Distribuție Actori în filmul The Enforcer

Antonio Banderas, Kate Bosworth, Mojean Aria, Zolee Griggs, Alexis Ren, 2 Chainz, Natalie Burn, Mark Rhino Smith, Luke Bouchier, Christos Vasilopoulos, Kika Georgiou, Manos Gavras, Rosmary Yaneva, Aaron Cohen, Tihomir Vinchev, Vivian Milkova, Kostas Sommer, Asen Asenov, Dave Thompson

Regizor
Richard Hughes

Scenarist
W. Peter Iliff

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Enforcer titlul original, The Enforcer titlul în română

Este filmul The Enforcer pe HBO Max

Din păcate filmul The Enforcer încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Enforcer pe Netflix?

Din păcate filmul The Enforcer încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Enforcer

Cuda (Antonio Banderas), cel mai bun agent al mafiei din Miami, sacrifică totul pentru a dărâma organizația criminală în care și-a petrecut toată viața construind-o când descoperă că șefa lui Estelle (Kate Bosworth) pune viața unui tânăr fugar în mare pericol. Acum are o ultimă șansă să se împace cu trecutul și să găsească izbăvirea - atât pentru el, cât și pentru familia lui - înainte ca mafioții să-l vâneze pentru trădarea sa.


Trailer la filmul "The Enforcer" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii