Header Ads Widget

Tell It Like a Woman (Film comedie acțiune 2022) Trailer și detalii

Film comedie și acțiune "Tell It Like a Woman" 2022 cu actorii Cara Delevingne, Jennifer Hudson și Eva Longoria. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Tell It Like a Woman".


Despre filmul Tell It Like A Woman

Tell It Like a Woman este un film de antologie italo-american din 2022. În premieră la Taormina Film Fest, Tell It Like a Woman este o antologie de șapte nuvele regizate de femei, despre femei, pentru toată lumea. A fost filmat în diferite părți ale lumii.

Filmul a primit o nominalizare la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar pentru cea mai bună melodie originală pentru „Applause” de Diane Warren. A avut premiera pe 7 octombrie 2022.

Sinopsis la filmul Tell It Like A Woman

Tell It Like A Woman cuprinde șapte segmente care sunt regizate de regizoare din diferite părți ale lumii și filmate în Italia, India, Japonia și SUA. Fiecare segment este o poveste inspirațională și plină de putere despre femei, de către femei, pentru toată lumea.



Descrierea sinopsis a filmului Tell It Like a Woman

'Tell It Like A Woman' este un film antologic alcătuit din 7 nuvele al căror numitor comun este reprezentarea protagonistelor feminine. Fiecare dintre aceste femei foarte diferite se confruntă cu o provocare specială în viața lor cu o determinare și un curaj extrem care le fac mai puternice și mai conștiente de sine.

Regia
Silvia CarobbioCatherine HardwickeTaraji P. Henson

Actori în distribuție
Cara Delevingne, Marcia Gay Harden, Eva Longoria, Jennifer Hudson, Leonor Varela, Jacqueline Fernandez, Pauletta Washington, Jesse Garcia, Danielle Pinnock, Ayesha Harris, Margherita Buy, Nate' Jones, Jennifer Ulrich, Katia Gomez, Naina Sareen, Ayesha Raza Mishra, Anne Watanabe, Leena Yadav, Maxim Mehmet, Chabeli Sastre, Aseem Bajaj, Katie McGovern, Brandon Win, Alex Bentley, Iacopo Ricciotti, Sushant Divgikar, Mattia Sbragia, Avantika Akerkar, Jasmine Luv

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
7 octombrie 2022

Cunoscut și ca
Tell It Like a Woman - titlul original, Tell It Like a Woman - titlul în România

Trailer la filmul Tell It Like a Woman (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii