Header Ads Widget

Teambuilding (Film românesc comedie 2022) Trailer și detalii

Film românesc comedie "Teambuilding" 2022 cu actorii: Serban Pavlu, Matei Dima și Cosmin Nedelcu. Trailer subtitrat, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Teambuilding".


Despre filmul românesc Teambuilding

Teambuilding este un film românesc de comedie regizat de Matei Dima și Cosmin Nedelcu care au scris și scenariul filmului. În film, niște corporatiști se străduie să-și salveze locurile de muncă, dar lucrurile o iau razna când ajung cu toții în teambuilding. În rolurile principale îi găsim pe actorii români Șerban Pavlu, Matei Dima, Cosmin Nedelcu Micutzu, Anca Dinicu, Roxana Condurache, Adrian Nicolae, Anca Munteanu și Ionut Rusu.


Filmul de comedie românesc "Teambuilding" este produs de compania Vidra Productions și va avea premiera exclusiv în cinematografele românești pe data de 30 Septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Teambuilding

O gașcă de corporatiști români trebuie să facă orice ca să își salveze job-urile. Lucrurile scapă de sub control când ajung în teambuilding.





Distribuție Actori în filmul Teambuilding

Șerban Pavlu, Matei Dima, Micutzu Cosmin Nedelcu, Anca Dinicu, Roxana Condurache, Adrian Nicolae, Anca Munteanu, Ionut Rusu, Nicu Banea, Adrian Geo, Catalin Cosarca, Vlad Ianus, Cristi Pulhac, Sorina Stefanescu

Regizor: Matei Dima, Cosmin Nedelcu

Scenariu: Matei Dima, Cosmin Nedelcu

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 30 Septembrie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Teambuilding pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Teambuilding încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc Teambuilding pe Netflix

Din păcate filmul românesc Teambuilding încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Teambuilding

O comedie spumoasă despre viața în corporație, despre provocările construirii unei cariere și cele ale consolidării și motivarii unei echipe. Filmul, o satiră a vieții corporative, dezvăluie evenimentele unui team building în care corporativismul robotic se dezlănțuie și se dezlănțuie arătându-și latura umană.



Trailer subtitrat online la filmul românesc Teambuilding 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii