Header Ads Widget

Țara Viselor (Film aventuri Netflix 2022) Slumberland Trailer și detalii

Film de aventuri fantastice produs de Netflix "Țara Viselor" 2022 cu actorii: Jason Momoa, Kyle Chandler și Chris O'Dowd. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Slumberland".


Despre filmul Țara Viselor

Țara Viselor / Slumberland este un film american de aventuri fantastice regizat de Francis Lawrence și scris de David Guion și Michael Handelman. Se bazează pe benzile desenate, Little Nemo in Slumberland, de Winsor McCay. Filmul îi are în distribuție pe Jason Momoa, Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Marlow Barkley, Humberly González și Tonya Cornelisse.


Filmul american de aventuri și fantezie Țara Viselor / Slumberland este produs de compania Chernin Entertainment și este programat să fie lansat online și subtitrat în România pe data de 18 noiembrie 2022 de Netflix.


Sinopsis Netflix film Țara Viselor

O tânără fată descoperă o hartă secretă a lumii viselor din Slumberland și, cu ajutorul unui haiduc excentric, străbate vise și fuge de coșmaruri, cu speranța că își va putea revedea răposatul tată.





Distribuție Actori în filmul Țara Viselor:

Jason Momoa, Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Marlow Barkley, Humberly González, Tonya Cornelisse, Weruche Opia, Ava Cheung, Sergio Osuna, Michael Blake, Cameron Nicoll, Katerina Taxia, Jamillah Ross, Izaak Smith, Luxton Handspiker, Leslie Adlam, Antonio Raine Pastore, Owais Sheikh, Irene Barriault, Paulina Posadas Dagio, Adriano Leropoli, François Pruneau, Maher El Hares, Dorami Hsien, Randolf Jimenez, George Triantos

Regizor: Francis Lawrence

Scenariști: David Guion, Michael Handelman

Genul filmului: Aventuri, Comedie, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 18 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 18 noiembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Slumberland titlul original, Țara Viselor titlul în română

Este filmul Țara Viselor pe Netflix

Da, filmul Țara Viselor este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 18 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Țara Viselor

Filmul Țara Viselor / Slumberland duce publicul într-un loc magic nou, o lume de vis în care tânăra Nemo (Marlow Barkley) și excentricul ei însoțitor Flip (Jason Momoa) se îmbarcă în aventura vieții. După ce tatăl ei Peter (Kyle Chandler) este pierdut în mod neașteptat pe mare, existența idilică a tinerei Nemo din Pacific Northwest este complet schimbată atunci când este trimisă să locuiască în oraș cu unchiul ei bine intenționat, dar profund stângaci, Phillip (Chris O'Dowd). Noua ei școală și noua ei rutină sunt provocatoare ziua, dar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice din Slumberland o leagă pe Nemo de Flip, un haiduc dur, dar iubitor, care devine rapid partenerul și ghidul ei. Ea și Flip intră în curând într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Țara Viselor (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de aventuri și comedie Țara Viselor (2022) cu actorii Jason Momoa, Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Marlow Barkley, Humberly González, Tonya Cornelisse, Weruche Opia și Ava Cheung și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii