Header Ads Widget

TAR (Film dramă 2022) TÁR Trailer și Detalii

Film dramă online "Tar" 2022 cu actorii Cate Blanchett, Mark Strong și Julian Glover. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Tár".


Despre filmul Tar

Tár (stilizat ca TÁR) este un film de dramă psihologică din 2022 scris și regizat de Todd Field și cu actrița Cate Blanchett în rolul unui dirijor și compozitor renumit în lumea internațională a muzicii clasice pe nume Lydia Tár. Distribuția îi mai include și pe actorii Noémie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Julian Glover, Allan Corduner și Mark Strong.


Filmul dramă Tar a avut premiera mondială la cea de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 1 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 7 octombrie 2022 de Focus Features.


Sinopsis la filmul Tar

Viața renumitei muziciene și compozitoare Lydia Tár în timp ce înregistrează simfonia care îi va duce cariera formidabilă pe noi culmi.





Distribuție Actori în filmul Tar

Cate Blanchett, Mark Strong, Julian Glover, Nina Hoss, Noémie Merlant, Sydney Lemmon, Vincent Riotta, Lucie Pohl, Vivian Full, Allan Corduner, Sam Douglas, Murali Perumal, Philippe Brenninkmeyer, Sophie Kauer, Sylvia Flote, Amanda Blake, Johann von Bülow, Lee R. Sellars, Ed White, Christoph Tomanek, Lydia Schamschula, Kenneth Won, Frank Röth, Isabel Lamers, Jessica Hansen, Diana Birenyte

Regizor
Todd Field

Scenarist
Todd Field

Genul filmului
Dramă, Muzical, Filme 2022

Data de lansare
7 octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Tár titlul original, Tar titlul în română

Este filmul Tar pe HBO Max

Din păcate filmul Tar încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Tar pe Netflix?

Din păcate filmul Tar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Tar

Amplasat în lumea internațională a muzicii clasice, filmul se concentrează pe Lydia Tár, considerată una dintre cele mai mari compozitoare/dirijori în viață și prima femeie dirijor-șef a unei mari orchestre germane.


Trailer la filmul "Tar" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii