Header Ads Widget

Spin Me Round (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Spin Me Round" 2022 cu actorii Alison Brie, Aubrey Plaza și Alessandro Nivola. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Spin Me Round".


Despre filmul Spin Me Round

Spin Me Round este un film thriller de comedie romantică americană din 2022, co-scris de Jeff Baena și Alison Brie și regizat de Baena. Filmul îi are în distribuție pe actorii Alison Brie, Aubrey Plaza, Alessandro Nivola, Fred Armisen, Tim Heidecker, Tricia Helfer, Ayden Mayeri, Debby Ryan, Jake Picking și Stella Chestnut.


Filmul de comedie romantică Spin Me Round a avut premiera la festivalul South by Southwest din 2022 pe 12 martie 2022. A fost lansat pe 19 august 2022 de IFC Films și AMC+.


Sinopsis la filmul Spin Me Round

O femeie câștigă o excursie cu toate cheltuielile plătite la superbul „institut” al unei companii din afara Florenței și, de asemenea, șansa de a-l întâlni pe proprietarul bogat și carismatic al lanțului de restaurante. Ea găsește o altă aventură decât cea pe care și-a imaginat-o.





Distribuție Actori în filmul Spin Me Round

Alison Brie, Aubrey Plaza, Alessandro Nivola, Fred Armisen, Tim Heidecker, Tricia Helfer, Ayden Mayeri, Debby Ryan, Jake Picking, Stella Chestnut, Lil Rel Howery, Ego Nwodim, Ben Sinclair, Molly Shannon, Zach Woods, Tim Heidecker, Lauren Weedman, Andrea Bertucci, Valentina Chisci, Camillo Pardi, Valentina Oteri, Mileece I'Anson, Alessandro Bertolucci, Antonio Fazio

Regizor
Jeff Baena

Scenarist
Jeff Baena, Alison Brie

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
19 august 2022 în cinematografele americane și pe AMC+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Spin Me Round titlul original, Spin Me Round titlul în română

Este filmul Spin Me Round pe HBO Max

Din păcate filmul Spin Me Round încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Spin Me Round pe Netflix?

Din păcate filmul Spin Me Round încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Spin Me Round

Amber, managerul unui lanț de restaurante din Bakersfield, California, câștigă o excursie cu toate cheltuielile incluse la programul de imersiune educațională al francizei din Pisa, Italia, precum și șansa de a-l cunoaște pe proprietarul bogat și carismatic al lanțului, Nick. Totuși, ea găsește o altă aventură decât cea pe care și-a imaginat-o.


Trailer la filmul "Spin Me Round" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii