Header Ads Widget

Significant Other (Film sf thriller 2022) Trailer și Detalii

Film sf și thriller online "Significant Other" 2022 cu actorii Maika Monroe, Jake Lacy și Teal Sherer. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Significant Other".


Despre filmul Significant Other

Significant Other este un film american ștințifico-fantastic și thriller regizat de Dan Berk și Robert Olsen care au scris și șcenariul filmului. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Maika Monroe, Jake Lacy, Teal Sherer și Loudon McCleery.


Filmul sf thriller Significant Other este produs de companiile Paramount Players și Quay Street Productions și este programat să aibă premiera pe data de 4 noiembrie 2022 online pe platforma Paramount+.


Sinopsis la filmul Significant Other

Urmărește un cuplu de tineri care fac o excursie la distanță cu rucsac prin nord-vestul Pacificului și se confruntă cu evenimente sinistre care îi fac să realizeze că totul despre acest loc nu este așa cum pare.





Distribuție Actori în filmul Significant Other

Maika Monroe, Jake Lacy, Teal Sherer, Loudon McCleery

Regizor
Dan Berk, Robert Olsen

Scenarist
Dan Berk, Robert Olsen

Genul filmului
Dramă, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
7 octombrie 2022 online pe platforma Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Significant Other titlul original, Significant Other titlul în română

Este filmul Significant Other pe HBO Max

Din păcate filmul Significant Other încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Significant Other pe Netflix?

Din păcate filmul Significant Other încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Significant Other

Filmul SIGNIFICANT OTHER urmărește un cuplu tânăr, Harry (Jake Lacy, „White Lotus”) și Ruth (Maika Monroe, „It Follows”), care fac o excursie la distanță cu rucsac prin nord-vestul Pacificului, dar lucrurile iau o întorsătură întunecată când își dau seama că poate nu sunt singuri.


Trailer la filmul "Significant Other" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii