Header Ads Widget

Secret Headquarters (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și comedie online "Secret Headquarters" 2022 cu actorii Owen Wilson, Michael Pena și Walker Scobell. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Secret Headquarters".


Despre filmul Secret Headquarters

Secret Headquarters este un film american din 2022 cu super eroi regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, care au scris filmul împreună cu Christopher L. Yost și Josh Koenigsberg, bazat pe o poveste a lui Yost. Cu actorii Owen Wilson, Walker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Charles Melton și Michael Peña în distribuție, intriga urmărește un copil (Scobell) și prietenii săi (K. L. Williams, Tamada) care începe să-și suspecteze tatăl (Owen Wilson) că ar putea fi un super-erou după ce a descoperit un sediu secret în subsolul său.


Filmul Secret Headquarters a avut premiera la Signature Theatre din Arlington, Virginia pe 8 august 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 12 august 2022, la Paramount+. Filmul a primit recenzii în general mixte din partea criticilor.


Sinopsis la filmul Secret Headquarters

Un copil descoperă sediul secret al unui super-erou puternic ascuns sub casa lui și trebuie să îl apere împreună cu grupul său de prieteni atunci când răufăcătorii atacă.





Distribuție Actori în filmul Secret Headquarters

Owen Wilson, Michael Peña, Walker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Charles Melton, Abby James Witherspoon, Kezii Curtis, Jessie Mueller, Dustin Ingram, Levy Tran, Michael Anthony, Dayna Beilenson, David Lengel, Forrest Deal, D.K. Metcalf, Lav Luv, Aiden Malik, Lucius Baston, Mick Daily, Ninja N. Devoe, Nickolas Wolf, Savannah Schultz, Laila Pruitt, Louie Chaplin Moss, Justice Freedom Jones, Labrandon Shead, Constance McCracklin, Riley Ramsey, Penelope Talleur, Mallory Hoff

Regizor
Henry Joost, Ariel Schulman

Scenarist
Christopher L. Yost, Josh Koenigsberg, Henry Joost, Ariel Schulman

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
8 august 2022 în cinematografele din America, 12 august 2022 online pe Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Secret Headquarters titlul original, Secret Headquarters titlul în română

Este filmul Secret Headquarters pe HBO Max

Din păcate filmul Secret Headquarters încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Secret Headquarters pe Netflix?

Din păcate filmul Secret Headquarters încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Secret Headquarters

În timp ce petrec timpul împreună după școală, Charlie și prietenii săi descoperă sediul celui mai puternic super-erou din lume ascuns sub casa lui. Când răufăcătorii atacă, trebuie să facă echipă pentru a apăra sediul și a salva lumea.


Trailer la filmul "Secret Headquarters" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii