Header Ads Widget

Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele (Film romantic Netflix 2022) Hello, Goodbye and Everything in Between Trailer și detalii

Film comedie romantică produs de Netflix "Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele" 2022 cu actorii: Jordan Fisher, Talia Ryder și Ayo Edebiri. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Hello, Goodbye and Everything in Between".


Despre filmul Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele

Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele / Hello, Goodbye, and Everything in Between este un film american de comedie și dramă romantică din 2022 regizat de Michael Lewen, în debutul său regizoral, după un scenariu de Amy Reed și Ben York Jones, bazat pe romanul cu același nume al lui Jennifer E. Smith. În film joacă actorii Jordan Fisher, Talia Ryder, Ayo Edebiri, Nico Hiraga, Eva Day, Julia Benson, Dalias Blake, Jennifer Robertson și Patrick Sabongui.


Filmul de comedie romantică Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele / Hello, Goodbye, and Everything in Between a fost produs de companiile Ace Entertainment, Lionsgate și TriStar Productions și a fost lansat online pe 6 iulie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele

După ce au încheiat un pact de a nu se despărți înainte de facultate, Claire și Aidan revin pe pașii relației lor la o ultimă întâlnire epică, revăzând locuri familiare și neașteptate în timp ce se întreabă: rămân împreună sau își iau rămas bun pentru totdeauna?





Distribuție Actori în filmul Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele:

Jordan Fisher, Talia Ryder, Ayo Edebiri, Nico Hiraga, Eva Day, Julia Benson, Dalias Blake, Jennifer Robertson, Patrick Sabongui, Djouliet Amara, David Lennon, Sarah Grey, Sarah Hayward, Geoff Gustafson, Em Haine, Nicco Del Rio, Flossie McKnight, Danny Wattley, Kyle Clark, Paula Potosky, Camille Poliquin, Laurence Lafond-Beaulne

Regizor: Michael Lewen

Scenariști: Amy Reed, Ben York Jones

Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 6 iulie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 6 iulie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Hello, Goodbye and Everything in Between titlul original, Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele titlul în română

Este filmul Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele pe Netflix

Da, filmul Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 6 iulie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele

După ce au făcut un pact că nu se vor despărți înainte de a pleca la facultate, Clare (Talia Ryder) și Aidan (Jordan Fisher) își petrec ultima seară de cuplu la o ultimă întâlnire fantastică. Rememorând diferitele etape ale relației lor, de la primul salut la primul sărut și prima ceartă, se îndreaptă către un moment de cotitură, în căutarea unor răspunsuri. Ar trebui să rămână împreună sau să își ia rămas-bun pentru totdeauna? Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele este o comedie romantică fermecătoare, prezentată de producătorii apreciatei francize Tuturor băieților și bazată pe bestsellerul lui Jennifer E. Smith.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul comedie romantică Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele (2022) cu actorii Jordan Fisher, Talia Ryder, Ayo Edebiri, Nico Hiraga, Eva Day, Julia Benson, Dalias Blake, Jennifer Robertson și Patrick Sabongui și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii