Header Ads Widget

Roald Dahl – Matilda: Musicalul (Film comedie Netflix 2022) Roald Dahl's Matilda the Musical Trailer și detalii

Film comedie și muzical produs de Netflix "Roald Dahl – Matilda: Musicalul" 2022 cu actorii: Alisha Weir, Emma Thompson și Lashana Lynch. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Roald Dahl's Matilda the Musical".


Despre filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul

Roald Dahl – Matilda: Musicalul / Roald Dahl's Matilda the Musical (sau pur și simplu cunoscut sub numele de Matilda) este un film comedie-dramă fantezie muzicală regizat de Matthew Warchus, scris de Dennis Kelly și bazat pe romanul pentru copii cu același nume din 1988 de Roald Dahl și după adaptarea muzicală a cărții din 2010. Este, de asemenea, a doua adaptare cinematografică a romanului, după adaptarea cinematografică din 1996, regizată de Danny DeVito și cu el într-unul din rolurile principale.


Filmul muzical de comedie Roald Dahl – Matilda: Musicalul / Roald Dahl's Matilda the Musical va avea premiera mondială la Festivalul de Film BFI de la Londra pe 5 octombrie 2022 și este programat să fie lansat în Regatul Unit pe 25 noiembrie 2022, de Sony Pictures Releasing International și în Statele Unite pe 9 decembrie 2022, de Netflix. În România, filmul va fi lansat online subtitrat pe Netflix tot pe 9 decembrie 2022.


Sinopsis Netflix film Roald Dahl – Matilda: Musicalul

O adaptare a musicalului premiat cu Tony și Olivier. Matilda spune povestea unei fete extraordinare care, înarmată cu o minte ascuțită și o imaginație vie, îndrăznește să ia atitudine pentru a-și schimba povestea cu rezultate miraculoase.





Distribuție Actori în filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul:

Alisha Weir, Emma Thompson, Lashana Lynch, Stephen Graham, Andrea Riseborough, Lashana Lynch, Sindhu Vee, Summer Jenkins, Charlie Hodson-Prior, Louis Martin, Carl Spencer, Winter Jarrett-Glasspool, Rei Yamauchi Fulker, Meesha Garbett, Lauren Alexandra, Yasmin Boys, Kit Cranston, Jemma Geanaus, Kieran Chalker

Regizor: Matthew Warchus

Scenariști: Dennis Kelly

Genul filmului: Comedie, Dramă, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 9 decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 9 decembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online și subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA, Marea Britanie

Cunoscut și ca
Roald Dahl's Matilda the Musical titlul original, Roald Dahl – Matilda: Musicalul titlul în română

Este filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul pe Netflix

Da, filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online subtitrat începând cu data de 9 decembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Roald Dahl – Matilda: Musicalul

Matilda Wormwood (Alisha Weir) este o fetiță cu o mare curiozitate, o minte ascuțită și o imaginație vie - și cei mai răi părinți din lume. În timp ce părinții ei (Stephen Graham și Andrea Riseborough) se mulțumesc cu televiziunea neplăcută și cu scheme suspecte de a face bani, ei îi place să se piardă în paginile cărților ei iubite. Acolo unde sunt zgomotoși, egoiști și nepoliticoși, ea este o observatoare liniștită, care gândește la acte mici și obraznice de rebeliune și răzbunare. La întâlnirea cu profesoara ei dedicată, domnișoara Honey (Lashana Lynch), Matilda este încurajată și începe să-și evoce propriile povești fantastice. Încântată să participe la Crunchem Hall, Matilda este surprinsă să constate că școala este un loc de rău augur și opresiv condus de uriașa și ticăloasa domnișoară Trunchbull (Emma Thompson). Pe lângă amabila domnișoară Honey, luminile strălucitoare dintre ticăloșii sunt bibliotecara iubitoare de povești, doamna Phelps (Sindhu Vee) și noii prieteni de școală ai Matildei. Plină de un simț copleșitor al dreptății, Matilda îndrăznește să ia atitudine pentru ceea ce este corect și să o învețe pe Trunchbull o lecție pe care nu o va uita. Matilda the Musical a lui Roald Dahl este o poveste muzicală inspirațională a unei fete extraordinare care își descoperă superputerea și își cheamă curajul remarcabil, împotriva oricărui pronostic, de a-i ajuta pe alții să-și schimbe poveștile, preluând în același timp controlul asupra propriului destin. Apărând ceea ce este corect, ea a primit rezultate miraculoase.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul comedie Roald Dahl – Matilda: Musicalul (2022) cu actorii Alisha Weir, Emma Thompson, Lashana Lynch, Stephen Graham, Andrea Riseborough, Lashana Lynch, Sindhu Vee, Summer Jenkins, Charlie Hodson-Prior și Louis Martin și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii