Header Ads Widget

Rețeaua Jane (Film dramă 2022) Call Jane Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă "Rețeaua Jane" 2022 cu actorii Elizabeth Banks, Sigourney Weaver și Chris Messina. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Call Jane".


Despre filmul Rețeaua Jane

Rețeaua Jane / Call Jane este un film american de comedie dramă din 2022, regizat de Phyllis Nagy după un scenariu scris de Hayley Schore și Roshan Sethi. În rolurile principale îi găsim pe actorii Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Kate Mara, Wunmi Mosaku, Cory Michael Smith, Grace Edwards și John Magaro.


Filmul dramă Rețeaua Jane / Call Jane a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 pe 21 ianuarie 2022. Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 28 octombrie 2022, de către Roadside Attractions și în România pe 09 decembrie 2022 de către Transilvania Film.


Sinopsis la filmul Rețeaua Jane

O femeie căsătorită cu o sarcină nedorită trăiește într-o perioadă în America în care nu poate face un avort legal și lucrează cu un grup de femei din suburbii pentru a găsi ajutor.





Distribuție Actori în filmul Rețeaua Jane

Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Wunmi Mosaku, Kate Mara, Cory Michael Smith, Grace Edwards, Evangeline Young, Kristina Harrison, Rebecca Henderson, Aida Turturro, Alison Jaye, Bianca D'Ambrosio, Geoffrey Cantor, Brett Bartholomew, John Rothman, Bruce MacVittie, Beau Baxter, Joel Brady, Maia Scalia, Neal Mayer, Kayla Foster, John Magaro, Kim Blanck, Eleanor Koski, Rachel Rosenbloom, Michelle Mason

Regizor
Phyllis Nagy

Scenarist
Hayley Schore, Roshan Sethi

Genul filmului
Dramă, Istoric, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
9 decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Call Jane titlul original, Rețeaua Jane titlul în română

Este filmul Rețeaua Jane pe HBO Max

Din păcate filmul Rețeaua Jane încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Rețeaua Jane pe Netflix?

Din păcate filmul Rețeaua Jane încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Rețeaua Jane

Chicago, 1968. În timp ce orașul și națiunea sunt în pragul revoltelor politice, femeia casnică din suburbii Joy (Elizabeth Banks) duce o viață obișnuită cu soțul și fiica ei. Când sarcina lui Joy duce la o afecțiune a inimii care îi pune viața în pericol, ea trebuie să navigheze într-o unitate medicală formată exclusiv din bărbați, care nu doresc să-și întrerupă sarcina pentru a-și salva viața. Călătoria ei în căutarea unei soluții o duce la Virginia (Sigourney Weaver), o vizionară independentă dedicată cu înverșunare sănătății femeilor, și la Gwen (Wunmi Mosaku), o activistă care visează la o zi în care toate femeile vor avea acces la avort, indiferent de capacitatea lor de a plăti. Joy este atât de inspirată de munca lor, încât decide să-și unească forțele cu ele, punând în joc fiecare aspect al vieții ei.


Trailer subtitrat la filmul "Rețeaua Jane" 2022 Call Jane

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Rețeaua Jane (2022) cu actorii Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Wunmi Mosaku, Kate Mara, Cory Michael Smith, Grace Edwards și Evangeline Young și regizat de Phyllis Nagy.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii