Header Ads Widget

Persuasiune (Film dramă Netflix 2022) Persuasion Trailer și detalii

Film dramă romantică produs de Netflix "Persuasiune" 2022 cu actorii: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis și Richard E. Grant. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Persuasion".


Despre filmul Persuasiune

Persuasiune / Persuasion este un film dramă american din 2022, regizat de Carrie Cracknell, după un scenariu de Ron Bass și Alice Victoria Winslow, bazat pe romanul cu același nume al lui Jane Austen. În rolurile principale îi găsim pe actorii Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Nikki Amuka-Bird, Mia McKenna-Bruce, Richard E. Grant și Henry Golding.


Filmul Persuasiune / Persuasion a fost lansat online pe Netflix România în data de 15 iulie 2022. A primit, în general, recenzii negative de la critici, care au lăudat distribuția, dar au criticat modernizarea filmului față de materialul sursă, iar protagonista principală Anne Elliott sparge constant al patrulea perete interacționând cu publicul.


Sinopsis Netflix film Persuasiune

La opt ani după ce Anne Elliot a fost convinsă să nu se căsătorească cu un bărbat inteligent de origini umile, cei doi se reîntâlnesc. Va profita ea de a doua șansă la dragostea adevărată?





Distribuție Actori în filmul Persuasiune:

Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Richard E. Grant, Yolanda Kettle, Jordan Long, Simon Paisley Day, Nikki Amuka-Bird, Lydia Rose Bewley, Agni Scott, Stewart Scudamore, Mia McKenna-Bruce, Nia Towle, Izuka Hoyle, Hardy Yusuf, Jake Siame, Ben Bailey Smith, Eve Matheson, Gary Beadle, Edward Bluemel, Afolabi Alli, Jenny Rainsford, Henry Golding, Kate Ashcroft, Ali Ariaie, Janet Henfrey, Sophie Brooke

Regizor: Carrie Cracknell

Scenariști: Ron Bass, Alice Victoria Winslow

Genul filmului: Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 15 iulie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 15 iulie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Persuasion titlul original, Persuasiune titlul în română

Este filmul Persuasiune pe Netflix

Da, filmul Persuasiune este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 15 iulie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Persuasiune

Trăind cu familia ei snoabă în pragul falimentului, Anne Elliot este o femeie neconformă cu sensibilitățile moderne. Când Fredrick Wentworth, cel atrăgător pe care l-a refuzat odată, intră din nou înapoi în viața ei, Anne trebuie să aleagă între a lăsa trecutul în urmă sau a-și asculta inima atunci când vine vorba de a doua șansă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Persuasiune (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic Persuasiune (2022) cu actorii Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Richard E. Grant, Yolanda Kettle, Jordan Long, Simon Paisley Day și Nikki Amuka-Bird și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii