Header Ads Widget

Pact de răzbunare (Film comedie Netflix 2022) Do Revenge Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Pact de răzbunare" 2022 cu actorii: Maya Hawke, Sophie Turner și Camila Mendes. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Do Revenge".


Despre filmul Pact de răzbunare

Pact de răzbunare / Do Revenge este un film american de comedie neagră regizat de Jennifer Kaytin Robinson, care a co-scris filmul alături de Celeste Ballard. În rolurile principale îi găsim pe actorii Camila Mendes, Maya Hawke, Rish Shah, Sophie Turner și Austin Abrams. Intriga a fost inspirată de filmul Strangers on a Train a lui Alfred Hitchcock.


Filmul de comedie Pact de răzbunare / Do Revenge este produs de compania Likely Story și are premiera online în România programată pe platforma Netflix în data de 16 septembrie 2022.


Sinopsis Netflix film Pact de răzbunare

Două cohorte de elevi de liceu, Drea și Eleanor, au viețile date peste cap și sunt respinși de liceu. După ce a apărut un videoclip cu ea topless, destinat inițial doar iubitului ei Max, Drea se simte rușinată. Eleanor devine o proscrisă când începe să se răspândească un zvon despre ea că o ține pe Carrissa jos și încearcă să o sărute. Drea și Eleanor leagă prietenie și convin să meargă fiecare după bătăușii celuilalt.





Distribuție Actori în filmul Pact de răzbunare:

Maya Hawke, Sophie Turner, Camila Mendes, Maia Reficco, Paris Berelc, Austin Abrams, Cassady McClincy, Rish Shah, Eliza Bennett, Alisha Boe, Talia Ryder, Ava Capri, Rachel Matthews, J.D., Alex D. Jennings, Mary Kraft, Jessi Goei, Michelle Pokopac, Haley Hammonds, Todd Allen Durkin, Keila Lorena, Kameron Hood, Sage Shirley, Phoebe French, Presley Coley, Stejeanslo Filias, Jordan Sherley, Jude Timothy Harris, Stella Reimer, Carter Williams, Kimberly Gonzalez, Isabelle Ramer, Britt Douyon, Abigail Wallis, Emily Koschella, Ira Grossman, Denisse Beldin, Grayson Brooks, Chelsea Lavallee

Regizor: Jennifer Kaytin Robinson

Scenariști: Celeste Ballard, Jennifer Kaytin Robinson

Genul filmului: Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 16 septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 16 septembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Do Revenge titlul original, Pact de răzbunare titlul în română

Este filmul Pact de răzbunare pe Netflix

Da, filmul Pact de răzbunare este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 16 septembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Pact de răzbunare

Drea se află la apogeul popularității ei de liceană când întreaga ei viață este cuprinsă de flăcări după ce caseta ei sexuală a fost difuzată în toată școala, se pare de către iubitul ei și regele școlii, Max. Eleanor este o nouă studentă incomodă, care este supărată să afle că acum trebuie să meargă la școală cu vechea ei bătăușă, Carissa, care a început un zvon urât despre ea în tabăra de vară, când avea 13 ani. După o înfruntare clandestină în tabăra de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie puțin probabilă și secretă pentru a se răzbuna fiecare pe chinuitorii celuilalt.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Pact de răzbunare (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Pact de răzbunare (2022) cu actorii Maya Hawke, Sophie Turner, Camila Mendes, Maia Reficco, Paris Berelc, Austin Abrams, Cassady McClincy, Rish Shah, Eliza Bennett ți Alisha Boe și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii