Header Ads Widget

Orfana: Îngerul morții (Film horror 2022) Orphan: First Kill Trailer și Detalii

Film horror online "Orfana: Îngerul morții" 2022 cu actorii Isabelle Fuhrman, Julia Stiles și Rossif Sutherland. Trailer subtitrat, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Orphan: First Kill".


Despre filmul Orfana: Îngerul morții

Orfana: Îngerul morții / Orphan: First Kill este un film de groază psihologică din 2022 care servește ca prequel pentru filmul Orfana / Orphan din 2009. Regizat de William Brent Bell, a fost scris de David Coggeshall, bazat pe o poveste a lui David Leslie Johnson-McGoldrick și Alex Mace (care a scris scenariul și respectiv povestea predecesorului). Finanțat de eOne, Dark Castle Entertainment, Sierra/Affinity și Eagle Vision, filmul îl are în rolurile principale pe Isabelle Fuhrman, reluând rolul din filmul anterior, cu Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa și Matthew Finlan în alte roluri.


Inițial, cu titlul preliminar de Esther, proiectul a fost anunțat în februarie 2020. Titlul oficial a fost dezvăluit în noiembrie al aceluiași an, Fuhrman reluând rolul ei Esther. Filmările au avut loc în Winnipeg din noiembrie până în decembrie 2020.

Filmul horror Orfana: Îngerul morții / Orphan: First Kill a avut premiera în alte teritorii, începând cu Filipine pe 27 iulie 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 19 august 2022, de Paramount Players, în cinematografe selectate, digital și streaming prin Paramount+. Criticii au lăudat răsturnările filmului, efectele practice (în ceea ce privește eliminarea îmbătrânirii lui Fuhrman fără CGI) și performanța lui Fuhrman, dar unii i-au criticat povestea și inconsecvențele. În România, filmul a avut premiera pe 29 iulie 2022.


Sinopsis la filmul Orfana: Îngerul morții

După ce a orchestrat o evadare strălucitoare dintr-o unitate psihiatrică din Estonia, Esther călătorește în America folosind identitatea fiicei dispărute a unei familii bogate.





Distribuție Actori în filmul Orfana: Îngerul morții

Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa, Matthew Finlan, Samantha Walkes, David Lawrence Brown, Lauren Cochrane, Gwendolyn Collins, Kristen Sawatzky, Jeff Strome, Andrea del Campo, Alec Carlos, Alicia Johnston, Liam Stewart-Kanigan, Jade Michael, Sarah Luby, Maxwell Nelson, Bradley Sawatzky, Stephanie Sy, Marina Stephenson Kerr, Sharon Bajer, Kennedy Irwin, Sadie Lee, Erik Athavale, Parker Bohotchuk

Regizor
William Brent Bell

Scenarist
David Coggeshall

Genul filmului
Crime, Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
27 iulie 2022 în cinematografele din Filipine, 29 iulie 2022 în cinematografele din România

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Orphan: First Kill titlul original, Orfana: Îngerul morții titlul în română

Este filmul Orfana: Îngerul morții pe HBO Max

Din păcate filmul Orfana: Îngerul morții încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Orfana: Îngerul morții pe Netflix?

Din păcate filmul Orfana: Îngerul morții încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Orfana: Îngerul morții

Saga terifiantă a lui Esther continuă în acest prequel palpitant al hit-ului horror original și șocant, Orfana / Orphan. După ce a orchestrat o evadare strălucitoare dintr-o unitate psihiatrică din Estonia, Esther călătorește în America folosind identitatea fiicei dispărute a unei familii bogate. Cu toate acestea, apare o întorsătură neașteptată care o pune în fața unei mame care își va proteja familia de „copilul” criminal cu orice preț.


Trailer subtitrat la filmul "Orfana: Îngerul morții" 2022 Orphan: First Kill


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii