Header Ads Widget

One Way (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller online "One Way" 2022 cu actorii Colson Baker, Kevin Bacon și Travis Fimmel. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "One Way".


Despre filmul One Way

One Way este un film thriller de acțiune american din 2022 scris de Ben Conway și regizat de Andrew Baird. Filmările principale au început în 2021. Filmul îi are în distribuție pe actorii Colson Baker, Kevin Bacon, Travis Fimmel, Drea de Matteo, Storm Reid, Rhys Coiro, Meagan Holder, Luis Da Silva Jr. și Thomas Francis Murphy.


Filmul de acțiune One Way este produs de companiile 23ten, Baird Films, Bay Point Media și Highland Film Group, iar Saban Films a lansat filmul în cinematografe și prin video la cerere în Statele Unite pe 2 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul One Way

Freddy fuge cu o geantă plină de bani după un jaf al șefului său criminal. Grav rănit și trădat de tatăl său, Freddy se urcă într-un autobuz murdar unde întâlnește o fată misterioasă și un pasager înfiorător.





Distribuție Actori în filmul One Way

Colson Baker, Kevin Bacon, Travis Fimmel, Drea de Matteo, Storm Reid, Rhys Coiro, Meagan Holder, Luis Da Silva Jr., Thomas Francis Murphy, K.D. O'Hair, Mohammed Albaaj, Casie Baker, Danny Bohnen, Scotty Bohnen, Jaylen Hobdy

Regizor
Andrew Baird

Scenarist
Ben Conway

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 septembrie 2022 în cinematografe în America și online pe internet la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
One Way titlul original, One Way titlul în română

Este filmul One Way pe HBO Max

Din păcate filmul One Way încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul One Way pe Netflix?

Din păcate filmul One Way încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului One Way

GOOD TIME întâlnește THE FRANCE CONNECTION. Filmul ONE WAY este un thriller polițist noir, asemănător cu cel mai bun cinema american din anii 1970. Centrul orașului Los Angeles, în prezent. FREDDY, un infractor mărunt, fuge cu o pungă plină cu bani gheață și coca cola. Este implicat până peste cap și are dureri. Cu un glonț în stomac, nu mai are mult timp. RAPID. Dacă nu primește o transfuzie de sânge în următoarele două ore, este ca și mort. Moare și mai repede dacă VIC, baronul mexican al drogurilor de la care a furat, îl prinde primul. Se urcă într-un autobuz cu un bilet dus către deșertul îndepărtat din California. Prietenii lui, Mac și JJ, nu sunt atât de norocoși. Freddy încearcă fiecare truc din carte și fiecare relație pe care o are pentru a ieși din acest cazan încins care se construiește mereu. Autobuzul devine purgatoriul lui. La bord, unul dintre pasageri nu pare să fie ceea ce pare, în timp ce un altul, o adolescentă, intră într-un colț periculos și întunecat. Pe măsură ce timpul lui Freddy se scurge, el se confruntă cu el însuși, cu demonii săi și cu ce să facă pentru fiica lui și mama ei, iubirea vieții lui. Pe lângă salvarea fetei de la bord... și propriul suflet. Există doar ....... o singură cale. Filmul se inspiră din FRENCH CONNECTION a lui Friedkin, GOOD TIME a lui Safdie Bros și CARLITO'S WAY al lui De Palma.


Trailer la filmul "One Way" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii