Header Ads Widget

On the Come Up (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă online "On the Come Up" 2022 cu actorii DJamila C. Gray, Sanaa Lathan și Method Man. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "On the Come Up".


Despre filmul On the Come Up

On the Come Up este un film american de comedie muzicală regizat de Sanaa Lathan după un scenariu scris de Kay Oyegun și Zora Howard și bazat pe romanul cu același titlu de Angie Thomas. În film, îi găsim în rolurile principale pe actorii Jamila Gray, Da'Vine Joy Randolph, Sanaa Lathan, Method Man, Mike Epps, Nijah Brenea, Cuyle Carvin, Kelly Collins Lintz, Miles Gutierrez-Riley și Shiquita James.


Filmul de comedie și dramă On the Come Up este produs de companiile Paramount Pictures, State Street Pictures și Temple Hill Entertainment și va avea premiera pe 8 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, urmând ca pe 23 septembrie 2022 să fie lansat online pe platforma de streaming Paramount+.


Sinopsis la filmul On the Come Up

Povestea se concentrează pe Bri, în vârstă de 16 ani, care vrea să fie unul dintre cei mai mari rapperi ai tuturor timpurilor. Confruntându-se cu controverse și cu un anunț de evacuare pentru familia ei, Bri nu vrea doar să reușească, ci trebuie să reușească.





Distribuție Actori în filmul On the Come Up

Jamila Gray, Da'Vine Joy Randolph, Sanaa Lathan, Method Man, Mike Epps, Nijah Brenea, Cuyle Carvin, Kelly Collins Lintz, Miles Gutierrez-Riley, Shiquita James, Jaclyn White, Savage Houston, Michael Cooper Jr., Tim Perez-Ross, Malachi Malik, L.A. Winters, Bruno Rose, Al-Teron, Niquitta S. Wolfe, Larry Rhem, Vin Hill, Nanayaa Prempeh, Justin S. Myrick, Jake Alexander Williams, Jess Marie Carr, James Adam Tucker, Jaylan O'Neal Abrams, Samantha Peel

Regizor
Sanaa Lathan

Scenarist
Kay Oyegun, Zora Howard

Genul filmului
Comedie, Dramă, Muzical, Filme 2022

Data de lansare
8 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 23 septembrie 2022 online pe platforma de streaming Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
On the Come Up titlul original, On the Come Up titlul în română

Este filmul On the Come Up pe HBO Max

Din păcate filmul On the Come Up încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul On the Come Up pe Netflix?

Din păcate filmul On the Come Up încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului On the Come Up

Ca fiică a unei legende hip-hop underground care a murit chiar înainte să ajungă celebră, Bri are pantofi uriași de umplut. Dar este greu, deoarece este etichetată ca fiind un hoț la școală și se confruntă cu o criză financiară după ce mama ei își pierde locul de muncă. Așa că Bri își revarsă furia și frustrarea în prima ei melodie, care devine virală, din toate motivele greșite. Bri se trezește în curând în centrul unei controverse, portretizată de mass-media, dar și cu un anunț de evacuare pentru familia ei, Bri nu vrea doar să reușească, ci trebuie. Chiar dacă înseamnă să devină exact ceea ce publicul a făcut-o să fie.


Trailer la filmul "On the Come Up" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii