Header Ads Widget

Nunți, botezuri, înmormântări (Film românesc comedie 2022) Trailer și detalii

Film românesc de comedie "Nunți, botezuri, înmormântări" 2022 cu actorii: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim și Anca Sigartau. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Nunti, botezuri, inmormantari".


Despre filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări

Nunți, botezuri, înmormântări este un film românesc de comedie regizat de Alexandru Lustig după un scenariu scris de Adrian Lustig. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii români Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Ilona Brezoianu, Dan Radulescu, Andreea Mateiu, Ioan Andrei Ionescu, Nicodim Ungureanu și Ruxandra Maniu.


Filmul românesc de comedie Nunti, botezuri, inmormantari este produs de companiile Fundatia Teatru Contemporan, Imagine8 Stories și Movie Production Entertainment și a avut premiera în data de 9 iulie la Festivalul TIFF de la Sibiu, urmând să fie lansat în cinematografele românești pe 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Nunți, botezuri, înmormântări

Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.





Distribuție Actori în filmul Nunți, botezuri, înmormântări

Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartau, Ilona Brezoianu, Dan Radulescu, Andreea Mateiu, Ioan Andrei Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Vali Rupita, Virgil Aioanei, Sergiu Berceanu, Bogdan Cotlet, Liliana Ghita, Rada Ixari, Vlad Jipa, Puiu Mircea Lascus, Mihai Nita, Vali Rupita, Simona Stoicescu, Alexandru Unguru

Regizor: Alexandru Lustig

Scenariu: Adrian Lustig

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: Weddings, christenings and funerals

Premiera internațională:

Premiera în România: 9 iulie la Festivalul TIFF de la Sibiu, 23 Septembrie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări pe Netflix

Din păcate filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Nunți, botezuri, înmormântări

Cosmin joacă un joc de tenis cu 3 prieteni. Se uită la ceas și începe să intre în panică: a întârziat la Oficiul Statului, la o nuntă - nunta lui, cu fosta soție, de care divorțase fără ca prietenii să știe. Totul începe în 2007, când bula imobiliară atinge apogeul. Cosmin ii face cadou lui Reli un pământ pe marginea unui lac, pentru aniversarea nunții lor. Plănuiește să construiască 7 vile, să le vândă și să câștige 1 milion de euro.



Trailer online la filmul românesc Nunți, botezuri, înmormântări 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii