Header Ads Widget

Nimic nou pe frontul de vest (Film de război Netflix 2022) All Quiet on the Western Front Trailer și detalii

Film de acțiune și război produs de Netflix "Nimic nou pe frontul de vest" 2022 cu actorii: Daniel Brühl, Sebastian Hülk și Albrecht Schuch. Trailer subtitrat în română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "All Quiet on the Western Front".


Despre filmul Nimic nou pe frontul de vest

Nimic nou pe frontul de vest / All Quiet on the Western Front (original Im Westen nichts Neues) este un film german anti-război bazat pe romanul cu același nume din 1929 al lui Erich Maria Remarque. Regizat de Edward Berger, filmul îi are în distribuție pe Daniel Brühl, Albrecht Schuch, Sebastian Hülk, Felix Kammerer, Aaron Hilmer, Edin Hasanovic și Devid Striesow.


Filmul de război Nimic nou pe frontul de vest este programat să aibă premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 12 septembrie 2022 și va fi lansat pe 28 Octombrie 2022 pe Netflix. În România, filmul va avea premiera online subtitrat pe Netflix tot pe 28 Octombrie. În august 2022, filmul a fost anunțat ca depunerea Germaniei pentru Premiul Oscar în categoria cel mai bun lungmetraj internațional la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar.


Sinopsis Netflix film Nimic nou pe frontul de vest

Experiențele terifiante și suferința unui tânăr soldat german pe frontul de vest în timpul Primului Război Mondial.





Distribuție Actori în filmul Nimic nou pe frontul de vest:

Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrecht Schuch, Anton von Lucke, Devid Striesow, Edin Hasanovic, Joe Weintraub, Luc Feit, Andreas Döhler, Michael Wittenborn, Felix Kammerer, Aaron Hilmer, Peter Sikorski, André Marcon, Dominikus Weileder, Alexander Schuster

Regizor: Edward Berger

Scenariști: Lesley Paterson, Ian Stokell, Edward Berger

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Război, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 12 September 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 28 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 Octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA, Germania

Cunoscut și ca
All Quiet on the Western Front titlul în engleză, Nimic nou pe frontul de vest titlul în română, Im Westen nichts Neues titlul original

Este filmul Nimic nou pe frontul de vest pe Netflix

Da, filmul Nimic nou pe frontul de vest este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 28 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Nimic nou pe frontul de vest

Filmul spune povestea captivantă a unui tânăr soldat german de pe frontul de vest al Primului Război Mondial. Paul și tovarășii săi experimentează direct modul în care euforia inițială a războiului se transformă în disperare și teamă în timp ce luptă pentru viața lor, și unul pe altul, în tranșee. Filmul regizorului Edward Berger se bazează pe bestsellerul cu același nume de renume mondial al lui Erich Maria Remarque.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Nimic nou pe frontul de vest (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și război Nimic nou pe frontul de vest (2022) cu actorii Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrecht Schuch, Anton von Lucke, Devid Striesow, Edin Hasanovic, Joe Weintraub, Luc Feit și Andreas Döhler și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii