Header Ads Widget

Nanny (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Nanny" 2022 cu actorii Anna Diop, Michelle Monaghan și Sinqua Walls. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Nanny".


Despre filmul Nanny

Nanny este un film de groază american din 2022, scris și regizat de Nikyatu Jusu, în debutul ei ca regizor de lungmetraj. Filmul îi are în distribuție pe actorii Michelle Monaghan, Anna Diop, Sinqua Walls, Morgan Spector, Rose Decker, Leslie Uggams, Olamide Candide-Johnson și Jahleel Kamara.


Filmul Nanny a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 pe 22 ianuarie 2022. În martie 2022, Amazon Studios și Blumhouse Productions au achiziționat drepturile de distribuție ale filmului și plănuiesc să lanseze filmul atât în cinematograf, cât și pe Prime Video. O prezentare specială a filmului va fi proiectată la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în septembrie 2022. Este programat să fie lansat într-o lansare limitată pe 23 noiembrie 2022 de către Amazon Studios, înainte de difuzarea pe Prime Video pe 16 decembrie 2022.


Sinopsis la filmul Nanny

Dădaca imigrantă Aisha, care pregătește o nouă viață în New York City în timp ce are grijă de copilul unei familii din Upper East Side, este forțată să se confrunte cu un adevăr ascuns care amenință să-i spulbere visul precar american.





Distribuție Actori în filmul Nanny

Anna Diop, Michelle Monaghan, Sinqua Walls, Morgan Spector, Rose Decker, Leslie Uggams, Olamide Candide-Johnson, Jahleel Kamara, Princess Adenike, Zephani Idoko, Mitzie Pratt, Keturah Hamilton, Stephanie Jae Park, Anna Quirino, Ebbe Bassey, Alina Carson, Nate Archibald, Michael Cuomo, Gisela Adisa, Rich Graff, Meghan Noone, Michael Smith, Landrea Murray, Tara Anika Nicolas, Regina Ohashi, Kimberly Divad, Billy Griffith, Nicole Powell, Jamier Williams, Richard Haddad, Niahlah Hope

Regizor
Nikyatu Jusu

Scenarist
Nikyatu Jusu

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
22 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 23 Noiembrie 2022 limitat în cinematografele americane, 16 Decembrie 2022 online pe Amazon Prime Video

Premiera în România
16 Decembrie 2022 online pe Amazon Prime Video

Cunoscut și ca
Nanny titlul original, Nanny titlul în română

Este filmul Nanny pe HBO Max

Din păcate filmul Nanny încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Nanny pe Netflix?

Din păcate filmul Nanny încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nanny

În această fabulă de groază psihologică a strămutării, Aisha (Anna Diop), o femeie care a emigrat recent din Senegal, este angajată să aibă grijă de fiica unui cuplu bogat (Michelle Monaghan și Morgan Spector) care locuiește în New York City. Bântuită de absența fiului tânăr pe care l-a lăsat în urmă, Aisha speră că noul ei loc de muncă îi va oferi șansa de a-l aduce în SUA, dar devine din ce în ce mai neliniștită de viața de acasă volatilă a familiei. Pe măsură ce sosirea lui se apropie, o prezență violentă începe să invadeze atât visele ei, cât și realitatea ei, amenințând visul american pe care îl alcătuiește cu minuțiozitate.


Trailer la filmul "Nanny" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii