Header Ads Widget

Polițistul meu (Film romantic 2022) My Policeman Trailer și Detalii

Film dramă online "Polițistul meu" 2022 cu actorii Harry Styles, Linus Roache și Rupert Everett. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Policeman".


Despre filmul Polițistul meu

Polițistul meu / My Policeman este un film britanic american dramă romantic regizat de Michael Grandage. Se bazează pe romanul cu același nume al lui Bethan Roberts. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson și Rupert Everett.


Filmul romantic Polițistul meu / My Policeman este programat să aibă premiera în septembrie la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, înainte de a fi lansat limitat în Statele Unite pe 21 octombrie 2022 și apoi pe 4 noiembrie 2022 online pe platforma Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul Polițistul meu

Amplasat în anii 1950 în Brighton, un polițist gay pe nume Tom se căsătorește cu o profesoară de școală pe nume Marion, în timp ce are o relație cu Patrick, un curator al muzeului. Secretul pe care îl împărtășesc amenință să-i distrugă pe toți.





Distribuție Actori în filmul Polițistul meu

Harry Styles, Linus Roache, Rupert Everett, Gina McKee, David Dawson, Emma Corrin, David Dawson, Andrew Tiernan, Jack Bandeira, Tristan Sturrock, Kadiff Kirwan, Richard Dempsey, Maddie Rice, Dora Davis, Róisín Monaghan, Michael Ayala-Cole, Joseph Potter, Sarah Lockett, Nicolas Tennant, Pierre Bergman, Harry Attwell, David Torozoff, James Hare, Paul Willcocks, Joseph Blake

Regizor
Michael Grandage

Scenarist
Ron Nyswaner

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
septembrie 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 21 octombrie 2022 în cinematografele din SUA, 4 noiembrie 2022 online pe platforma Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
My Policeman titlul original, Polițistul meu titlul în română

Este filmul Polițistul meu pe HBO Max

Din păcate filmul Polițistul meu / My Policeman încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Polițistul meu pe Netflix?

Din păcate filmul Polițistul meu / My Policeman încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Polițistul meu

O poveste frumos concepută despre dragoste interzisă și schimbarea convențiilor sociale, Polițistul meu / My Policeman urmărește trei tineri -- polițistul Tom (Harry Styles), profesoara Marion (Emma Corrin) și curatorul muzeului Patrick (David Dawson) - în timp ce se îmbarcă într-o aventură emoționantă în Marea Britanie a anilor 1950. Ajungând în anii 1990, Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) și Patrick (Rupert Everett) încă se prăpădesc de dor și regret, dar acum au o ultimă șansă să repare daunele trecutului. Bazat pe cartea lui Bethan Roberts, regizorul Michael Grandage sculptează un portret impresionant, care oprește inima, a trei oameni prinși în valurile schimbătoare ale istoriei, libertății și iertării.


Trailer la filmul "My Policeman / Polițistul meu" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii