Header Ads Widget

Murder at Yellowstone City (Film western 2022) Trailer și Detalii

Film western online "Murder at Yellowstone City" 2022 cu actorii Isaiah Mustafa, Thomas Jane și Gabriel Byrne. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Murder at Yellowstone City".


Despre filmul Murder at Yellowstone City

Murder at Yellowstone City (inițial intitulat Murder at Emigrant Gulch) este un film western american regizat de Richard Gray după un scenariu scris de Eric Belgau. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe Isaiah Mustafa, Thomas Jane și Gabriel Byrne, alături de actori precum Zach McGowan, Ron Garritson, John Ales, Aimee Garcia, Richard Dreyfuss, Lew Temple, Nat Wolff și Emma Kenney.


Filmul american western Murder at Yellowstone City a fost produs de companiile Yellow Brick Films, f8 Films și SkyWolf Media și a fost lansat online pe internet în Canada pe 24 iunie 2022, precum și limitat în cinematografe selectate în America.


Sinopsis la filmul Murder at Yellowstone City

Un fost sclav ajunge în Yellowstone City, Montana, un fost oraș pustiu, aflat odată în plină expansiune, dar acum în declin, în căutarea unui loc pe care să-l numească acasă. În aceeași zi, un prospector local descoperă aur - și este ucis.





Distribuție Actori în filmul Murder at Yellowstone City

Isaiah Mustafa, Thomas Jane, Gabriel Byrne, Zach McGowan, Ron Garritson, John Ales, Aimee Garcia, Richard Dreyfuss, Lew Temple, Nat Wolff, Emma Kenney, Scottie Thompson, Anna Camp, Isabella Ruby, Marley Gray, Eadie Gray, Danny Bohnen, Tanaya Beatty, Lia Marie Johnson, Joe Nichols, Scotty Bohnen, Brandon Lessard, Tim Montana, Jenna Ciralli, Kate Britton, Emily Rasmuss

Regizor
Richard Gray

Scenarist
Eric Belgau

Genul filmului
Western, Filme 2022

Data de lansare
24 iunie 2022 online pe internet și limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Murder at Yellowstone City titlul original, Murder at Yellowstone City titlul în română

Este filmul Murder at Yellowstone City pe HBO Max

Din păcate filmul Murder at Yellowstone City încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Murder at Yellowstone City pe Netflix?

Din păcate filmul Murder at Yellowstone City încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Murder at Yellowstone City

Într-un oraș în plină expansiune din cauza goanei pentru aur, dar care a dat faliment, un prospector găsește aur - și este ucis. Șeriful Jim Ambrose (Gabriel Byrne) presupune că ucigașul este un nou venit, un fost sclav care își spune Cicero (Isaiah Mustafa), pentru că „este singurul bărbat care nu știe ce îi voi face”. Dar, pe măsură ce devine clar că Cicero este nevinovat și, pe măsură ce misterul morții prospectorului se adâncește și pune întreg orașul în pericol, noul preot al orașului, Thaddeus Murphy (Thomas Jane) și soția lui Alice (Anna Camp) trebuie să-l înfrunte pe șeriful Ambrose și să-l aducă pe adevăratul vinovat în fața justiției.


Trailer la filmul "Murder at Yellowstone City" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii