Header Ads Widget

Mr. Malcolm's List (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă romantică online "Mr. Malcolm's List" 2022 cu actorii Freida Pinto, Sope Dirisu și Theo James. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Mr. Malcolm's List".


Despre filmul Mr. Malcolm's List

Mr. Malcolm's List este un film dramă de epocă romantic din 2022 regizat de Emma Holly Jones și scris de Suzanne Allain, bazat pe romanul ei cu același nume. În distribuție în rolurile principale joacă actorii Freida Pinto, Sope Dirisu, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Park, Zawe Ashton și Theo James.


Filmul de comedie romantică Mr. Malcolm's List a fost lansat în Statele Unite și Canada pe 1 iulie 2022, iar mai târziu în Regatul Unit și Irlanda pe 26 august. Filmul este produs de companiile Blinder Films, Dreamscape Productions, Holly Films și Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Mr. Malcolm's List

O tânără din Anglia anilor 1800 își ajută prietena să se răzbune pe un pretendent care a respins-o pentru că nu a îndeplinit o cerință de pe lista sa de calificări pentru o mireasă.






Distribuție Actori în filmul Mr. Malcolm's List

Freida Pinto, Sope Dirisu, Theo James, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Park, Zawe Ashton, Divian Ladwa, Sianad Gregory, Emma Willis, Danielle Ryan, Aisling Doyle, Tia Ann Jain, Dawn Bradfield, Gerry O'Brien, Naoko Mori, Sophie Vavasseur, Derek Carroll, Doña Croll, Paul Tylak, Tom Lawlor

Regizor
Emma Holly Jones

Scenarist
Suzanne Allain

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
1 iulie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Mr. Malcolm's List titlul original, Mr. Malcolm's List titlul în română

Este filmul Mr. Malcolm's List pe HBO Max

Din păcate filmul Mr. Malcolm's List încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Mr. Malcolm's List pe Netflix?

Din păcate filmul Mr. Malcolm's List încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mr. Malcolm's List

Când nu reușește să îndeplinească o cerință de pe lista lui de cerințe pentru o mireasă, Julia Thistlewaite (Zawe Ashton) este părăsită de cel mai eligibil burlac din Londra, domnul Malcolm (Ṣọpẹ́ Dìrísù). Simțindu-se umilită și hotărâtă să se răzbune, ea o convinge pe prietena ei Selina Dalton (Freida Pinto) să joace rolul potrivirii lui ideale. În curând, domnul Malcolm se întreabă dacă a găsit femeia perfectă... sau este o păcăleala perfectă.


Trailer la filmul "Mr. Malcolm's List" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii