Header Ads Widget

Maneater (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și horror online "Maneater" 2022 cu actorii Nicky Whelan, Trace Adkins și Shane West. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Maneater".


Despre filmul Maneater

Maneater este un film american de acțiune, horror și thriller regizat și scris de Justin Lee. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Nicky Whelan, Trace Adkins, Shane West, Jeff Fahey, Deena Bacon, Randall J. Bacon, Tracy Bennett, Kaley Bowler, Zoe Cipres, Porscha Coleman, Kim DeLonghi, Alex Farnham, Ray Fite, Ed Morrone și Kelly Lynn Reiter.


Filmul de groază și suspans Maneater este produs de companiile Hillin Entertainment, Benetone Films, Sprockefeller Pictures și BGG Capital și a avut premiera pe 26 August 2022 în cinematografele americane și la cerere online pe internet.


Sinopsis la filmul Maneater

După un accident în timpul vacanței pe o insulă paradisiacă, un grup de prieteni este urmărit de un rechin mare.





Distribuție Actori în filmul Maneater

Nicky Whelan, Trace Adkins, Shane West, Jeff Fahey, Deena Bacon, Randall J. Bacon, Tracy Bennett, Kaley Bowler, Zoe Cipres, Porscha Coleman, Kim DeLonghi, Alex Farnham, Ray Fite, Ed Morrone, Kelly Lynn Reiter, Branscombe Richmond

Regizor
Justin Lee

Scenarist
Justin Lee

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 limitat în cinematografe în America, 9 August 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Maneater titlul original, Maneater titlul în română

Este filmul Maneater pe HBO Max

Din păcate filmul Maneater încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Maneater pe Netflix?

Din păcate filmul Maneater încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Maneater

Vacanța idilică pe insulă paradisiacă a lui Jesse și a prietenilor ei se transformă într-un coșmar înfiorător când devin ținta unui mare rechin alb neobosit. Disperată să supraviețuiască, ea face echipă cu un căpitan de mare local pentru a-l opri pe viciosul mâncător de oameni înainte ca acesta să lovească din nou în acest thriller zguduitor.


Trailer la filmul "Maneater" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii