Header Ads Widget

Mama (Film acțiune Netflix 2023) The Mother Trailer și detalii

Film de acțiune și thriller produs de Netflix "Mama" 2023 cu actorii: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes și Omari Hardwick. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Mother".


Despre filmul Mama

Mama (titlul original în engleză The Mother) este un film thriller de acțiune american din 2023 regizat de Niki Caro după un scenariu scris de Misha Green, Andrea Berloff și Peter Craig și are o distribuție care îi include pe actorii Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Omari Hardwick și Gael García Bernal.


Filmul american "Mama" este produs de companiile Nuyorican Productions și Vertigo Entertainment, și este programat să fie lansat în România în luna Mai 2023 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Mama

În timp ce fuge de atacatorii periculoși, o asasină mortală iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica ei pe care a părăsit-o mai devreme în viață.





Distribuție Actori în filmul Mama:

Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael García Bernal, Paul Raci, Lucy Paez, Jesse Garcia, Yvonne Senat Jones, Link Baker, Noah Crawford, Todd Matthews, Olivia Lucas, Michael Karl Richards, Mehdi Regragui, Ryan Cowie, Jay Cardinal Villeneuve, Carlos Robles, Damon Zolfaghari

Regizor: Niki Caro

Scenariști: Misha Green, Andrea Berloff, Peter Craig

Genul filmului: Acțiune, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: Mai 2023 pe Netflix

Premiera în România: Mai 2023 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Mother titlul original, Mama titlul în română

Este filmul Mama pe Netflix

Da, filmul Mama este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu luna Mai 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Mama

Cu ani în urmă, o asasină mortală a fost forțată să fugă, ceea ce a făcut-o să renunțe la singura ei fiică. Ani mai târziu, asasina iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica de niște bărbați extrem de periculoși.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2023.

Trailer la filmul Mama (2023) The Mother

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și thriller Mama (2022) The Mother, cu actorii Jennifer Lopez, Omari Hardwick, Joseph Fiennes, Gael García Bernal și Paul Raci și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii