Header Ads Widget

Lou (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de acțiune produs de Netflix "Lou" 2022 cu actorii: Jurnee Smollett, Allison Janney și Greyston Holt. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Lou".


Despre filmul Lou

LOU este un film american de acțiune, crime și thriller regizat de Anna Foerster după un scenariu scris de Maggie Cohn împreună cu Jack Stanley. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jurnee Smollett, Allison Janney, Logan Marshall-Green, Greyston Holt, Matt Craven, Toby Levins, Jaycie Dotin, Ridley Asha Bateman și Marci T. House.


Filmul american de acțiune și dramă LOU este produs de compania Bad Robot și este programat să fie lansat online în România pe data de 23 septembrie 2022 de Netflix pe platforma proprie.


Sinopsis Netflix film Lou

O furtună ravagii, iar o fetiță este răpită, lucru ce o determină pe mama ei să facă echipă cu o femeie misterioasă pentru a-l urmări pe răpitor. Totul devine o călătorie care le testează limitele și dezvăluie secrete șocante din trecutul lor.





Distribuție Actori în filmul Lou:

Jurnee Smollett, Allison Janney, Logan Marshall-Green, Greyston Holt, Matt Craven, Toby Levins, Jaycie Dotin, Ridley Asha Bateman, Marci T. House, Roman Mitichyan, Cheyenne Rouleau, Grayson Palumbo, Andres Collantes

Regizor: Anna Foerster

Scenariști: Maggie Cohn, Jack Stanley

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 23 septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 23 septembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Lou titlul original, Lou titlul în română

Este filmul Lou pe Netflix

Da, filmul Lou este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 23 septembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Lou

O furtună face ravagii. O copilă este răpită. Mama ei (Jurnee Smollett) apelează la ajutorul vecinei sale (Allison Janney), o femeie misterioasă, pentru a da de urma răpitorului. Călătoria în care pornesc le va testa limitele și va scoate la iveală secrete șocante din trecutul lor.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Lou (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și dramă Lou (2022) cu actorii Jurnee Smollett, Allison Janney, Logan Marshall-Green, Greyston Holt, Matt Craven, Toby Levins, Jaycie Dotin și Ridley Asha Bateman și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii