Header Ads Widget

Lilu, Lilu, Crocodilu (Film comedie 2022) Lyle, Lyle, Crocodile Trailer și Detalii

Film de animație și comedie "Lilu, Lilu, Crocodilu" 2022 cu actorii Javier Bardem, Constance Wu și Scoot McNairy. Trailer dublat în română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Lyle, Lyle, Crocodile".


Despre filmul Lilu, Lilu, Crocodilu

Lilu, Lilu, Crocodilu / Lyle, Lyle, Crocodile este un film american de comedie muzicală și animație/acțiune live, regizat de Will Speck și Josh Gordon, după un scenariu de William Davies. Este o adaptare a poveștii pentru copii cu același nume de Bernard Waber. Filmul îl are în rolul principal pe Shawn Mendes, alături de Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy și Brett Gelman.


Filmul de comedie și animație Lilu, Lilu, Crocodilu / Lyle, Lyle, Crocodile este programat să fie lansat în Statele Unite pe 7 octombrie 2022, de Columbia Pictures prin Sony Pictures Releasing. În România, filmul va avea premiera în cinematografele românești în data de 23 decembrie 2022 și va putea fi vizionat atât dublat în limba română, cât și cu subtitrare..


Sinopsis la filmul Lilu, Lilu, Crocodilu

Filmul îl urmărește pe Lyle, reptila care locuiește într-o casă de pe East 88th Street din New York City. Lui Lyle îi place să ajute familia Primm cu treburile de zi cu zi și să se joace cu copiii din cartier, dar un vecin insistă că Lyle aparține unei grădini zoologice. Dlui Grumps și pisica lui, Loretta, nu le plac crocodilii, iar Lyle încearcă să demonstreze că nu este atât de rău pe cât ar putea crede alții.





Distribuție Actori în filmul Lilu, Lilu, Crocodilu

Javier Bardem, Constance Wu, Scoot McNairy, Brett Gelman, Winslow Fegley, Shawn Mendes, Sal Viscuso, Don DiPetta, Yussie Jupiter, Zeb Slone, Cora Maple Lindell, Lindsey Moser, Chloe Camp, Joe Gulla, Mac Wells, Lyric Hurd, Melisa Lopez, Rudie Bolton, Elijahawon Perrin, Serge Burack Jr., Niquitta S. Wolfe, Christine Moon, Donnie Cormier, Cate Whitlatch, Bethania Ahadu, Will Frontera, Danny Salomon, Keiko Bell, Kailyn Blanco, Beverley A. Crick, Al Dollar, Lynn Farrell, Lauren Marie Gordon, Bob Leszczak, Robert Loftus, Walker O'Duggan, Kimi Price Queguiner, Brooke Raymond, Bailey Rae Stoneking

Regizor
Josh Gordon, Will Speck

Scenarist
Will Davies

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
7 Octombrie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
23 Decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Lyle, Lyle, Crocodile titlul original, Lilu, Lilu, Crocodilu titlul în română, Death Pursuit titlul alternativ

Este filmul Lilu, Lilu, Crocodilu pe HBO Max

Din păcate filmul Lilu, Lilu, Crocodilu încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Lilu, Lilu, Crocodilu pe Netflix?

Din păcate filmul Lilu, Lilu, Crocodilu încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lilu, Lilu, Crocodilu

Când familia Primm se mută în New York, fiul lor tânăr, Josh, se luptă să se adapteze la noul său mediu. Toate acestea se schimbă atunci când îl descoperă pe Lyle, un crocodil de apă sărată care cântă și trăiește în podul noii sale case. Cei doi devin prieteni rapid, dar când existența lui Lyle este amenințată de vecinul rău, domnul Grumps, Primms trebuie să se alieze cu charismaticul proprietar al lui Lyle, Hector P. Valenti, pentru a arăta lumii că familia poate veni din cele mai neașteptate locuri.


Trailer dublat în română la filmul "Lilu, Lilu, Crocodilu" 2022 Lyle, Lyle, Crocodile


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii