Header Ads Widget

Kung Fu Panda: Cavalerul dragon (Serial animație Netflix 2022) Kung Fu Panda: The Dragon Knight trailer și detalii

Serial Netflix de animație și acțiune "Kung Fu Panda: Cavalerul dragon" 2022, cu actorii Jack Black, Rita Ora și Chris Geere. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Kung Fu Panda: The Dragon Knight".


Despre serialul Netflix, Kung Fu Panda: Cavalerul dragon

Kung Fu Panda: Cavalerul dragon / Kung Fu Panda: The Dragon Knight este un serial american de televiziune animat CG, în flux, dezvoltat de Mitch Watson și Peter Hastings pentru Netflix. Este al treilea serial TV din franciza Kung Fu Panda, după Kung Fu Panda: The Paws of Destiny.


Serialul de animație Kung Fu Panda: Cavalerul dragon / Kung Fu Panda: The Dragon Knight este produs de DreamWorks Animation Television și a avut premiera înline în România pe Netflix în data de 14 iulie 2022.


Sinopsis serial Kung Fu Panda: Cavalerul dragon

Urmează-l pe Po, care se asociază cu un cavaler englez fără prea multe cuvinte, numit Wandering Blade, pentru a găsi o colecție de patru arme puternice înaintea unei misterioase perechi de nevăstuici și pentru a salva lumea de la distrugere.





Actorii principali ai serialului Kung Fu Panda: Cavalerul dragon

Jack Black, Rita Ora, Chris Geere, Della Saba, James Hong, Rahnuma Panthaky, Parry Shen, Kinza Syed, Todd Haberkorn, Stephanie Hsu, Omid Abtahi, Ed Weeks, Amy Hill, Kai Zen, Mick Wingert, Stephanie Sheh, James Sie, Dayci Brookshire


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Kevin Wotton, James Yang, David Dick

Creatori: Mitch Watson, Peter Hastings

Genul filmului serial: Animație, Acțiune, Aventuri, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 11 episoade

Data de lansare serial: 14 Iulie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 14 Iulie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Kung Fu Panda: The Dragon Knight titlul original, Kung Fu Panda: Cavalerul dragon titlul în română

Producători: DreamWorks Animation Television, DreamWorks Animation

Distribuitor în România: Netflix

Țara: America

Este serialul Kung Fu Panda: Cavalerul dragon pe Netflix?

Da, serialul "Kung Fu Panda: Cavalerul dragon" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online începând cu 14 Iulie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Kung Fu Panda: Cavalerul dragon:

Serialul începe la câțiva ani după evenimentele din Kung Fu Panda 3, în care Po, ursul panda uriaș trebuie să-și părăsească casa și să se îmbarce într-o căutare de izbăvire și dreptate prin China, care îl găsește în parteneriat cu un cavaler englez care nu spune niciodată prostii numită Luthera (un urs brun), cunoscut și sub numele de Wandering Blade, pentru a găsi 4 arme elementare care au distrus lumea cu mult timp în urmă.


Trailer la serialul Kung Fu Panda: Cavalerul dragon (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de animație și acțiune Kung Fu Panda: Cavalerul dragon (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii